Glory vs Enfusion: pakken vandaag uit met keiharde knokpartijen Nieuws
Nieuws

Glory vs Enfusion: pakken vandaag uit met keiharde knokpartijen

Glory vs Enfusion: pakken vandaag uit met keiharde knokpartijen

Rotterdam en Nijmegen – Vandaag staan er twee dikke kickboksevents op de planning: Glory 96 en Enfusion. En alsof dat nog niet genoeg is, vinden ze bijna tegelijk plaats.

Beide shows zijn tot de nok toe uitverkocht en fans staan te popelen voor een avond vol spektakel. Maar niet getreurd mocht je geen ticket hebben kunnen bemachtigen want je kunt online meekijken. Lees verder om te ontdekken hoe.

Enfusion in Dordrecht trekt volle bak

Enfusion had zijn zaal in Nijmegen in no-time vol. Nog geen paar weken na de aankondiging was alles weg! Dat zegt wel wat over hoe populair hun events zijn. Ze knallen vanavond uitzinnige fans, en dat belooft een broeierige sfeer te worden. Enfusion is ook geen kleine speler in de kickbokswereld; ze staan bekend om hun superstrakke organisatie en altijd spectaculaire gevechten.

Glory vs Enfusion: pakken vandaag uit met keiharde knokpartijen
Khalid el Moukadam in actie (R)

Het voorprogramma begint al vroeg om 13:00 uur, met jeugdvechters en opkomende talenten die de kans krijgen om hun kunnen te tonen. En dan, om 19:00 uur, barst het Kicktalents-programma los.

Hier krijgen de grootste Nederlandse talenten de ring voor zichzelf. Om 21:00 uur begint het echte vuurwerk met het hoofdprogramma. Iedereen kijkt uit naar knallers als Bilal Loukili tegen Nick Regter, die vechten om de Super Welter titel, en natuurlijk de clash tussen Khalid el Moukadam en Farhad Davoodi. Dat wordt gegarandeerd vuurwerk in de ring!

Glory 96 in Rotterdam zet de toon met titelgevechten

Glory 96 pakt het wat groter aan in het RTM Stage in Rotterdam. Met 2.750 zitplaatsen — en zelfs plek voor 4.000 in de XL-variant — duurde het wel iets langer voordat ze uitverkochten, maar de fans willen deze show écht niet missen. Waarom? Er staan maar liefst twee titelgevechten op het programma!

Glory vs Enfusion: pakken vandaag uit met keiharde knokpartijen
Kwasi vs Beztati

De avond begint om 18:00 uur met een stevig voorprogramma, dat iedereen gratis kan volgen via YouTube. Vanaf 20:00 uur wordt het tijd voor het serieuze werk, dat alleen live te zien is op Videoland.

In het hoofdprogramma staat Chico Kwasi oog in oog met Tyjani Beztati voor de Glory Welterweight World Championship. En dan heb je ook nog Donovan Wisse, die zijn Middleweight-titel verdedigt tegen Sergej Braun.

Maar dat is nog niet alles: knokmachines als Nabil Khachab en Bugra Tugay Erdogan betreden ook de ring, net als Michael Boapeah en Mohamed Touchassie. Dit zijn precies de gevechten waarvoor je op het puntje van je stoel zit. De fans zijn klaar voor een avond vol actie, bloed, zweet en… hopelijk niet al te veel tranen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws