Glory-fans stemmen: Dit zijn hun favoriete winnaars Nieuws
Nieuws

Glory-fans stemmen: Dit zijn hun favoriete winnaars

Glory-fans stemmen: Dit zijn hun favoriete winnaars

Gisteren maakte Glory Kickboxing een reeks topgevechten bekend voor de komende evenementen Glory Collision 7 en Glory 96. Fans kunnen onder andere uitkijken naar Tayfun Ozcan tegen Younes Smaili, en Michael Boapeah die het opneemt tegen Mo Touchassie.

De aankondigingen zorgden voor veel opwinding in de kickbokswereld, en Vechtsport Info wilde weten hoe de fans denken over deze spectaculaire match-ups.

Tayfun Ozcan en Smaili Treffen elkaar bij Glory Collision 7

Op 7 december zal Tayfun Ozcan de ring betreden tijdens Glory Collision 7 om het op te nemen tegen Younes Smaili. Uit een poll die gehouden is door Vechtsport Info, blijkt dat de fans Ozcan als favoriet zien. Maar liefst 55% van de stemmen ging naar Ozcan, wat hem een lichte voorsprong geeft in de ogen van het publiek. Zijn ervaring en indrukwekkende techniek hebben fans vertrouwen gegeven in een overwinning, maar Smaili wordt zeker niet onderschat.

De verwachtingen zijn hooggespannen voor deze partij, die een explosief karakter belooft te krijgen. Beide vechters staan bekend om hun agressieve vechtstijl en sterke doorzettingsvermogen, wat voor een ongekend spannende confrontatie kan zorgen.

Glory-fans stemmen: Dit zijn hun favoriete winnaars

Boapeah en Touchassie vechtend voor de toekomst in Glory 96

Op 12 oktober zal Glory 96 plaatsvinden, waar Michael Boapeah tegenover Mo Touchassie zal staan. In tegenstelling tot de strijd tussen Ozcan en Smaili, lijkt deze partij veel spannender als het aankomt op fanvoorkeuren. In de poll stemde 51% van de fans in het voordeel van Touchassie, wat betekent dat deze partij uiterst onvoorspelbaar is. Boapeah, met zijn sterke fysiek en vastberadenheid, wordt door de andere 49% echter niet afgeschreven.

Deze strijd tussen de twee talentvolle kickboksers is er één die bepalend zal zijn voor hun verdere carrière. Beide mannen willen zich profileren als de nieuwe gezichten van de sport, en een overwinning hier kan hun toekomst stevig verankeren in de top van Glory.

Mehdi Ait El Hadj tegen Abdelkhalek zorgt Voor Marokkaanse krachtmeting

Naast de bovengenoemde gevechten zullen ook Mehdi Ait el Hadj en Soufiane Abdelkhalek tegenover elkaar staan tijdens Glory 96. De fans lijken hier duidelijker te zijn in hun keuze: 60% van de stemmen ging naar Abdelkhalek, wat hem een aanzienlijke voorsprong geeft in de ogen van de supporters. Dit gevecht, een Marokkaanse krachtmeting, is niet alleen een persoonlijke strijd, maar ook een wedstrijd vol emotie voor de fans van beide vechters.

Glory-fans stemmen: Dit zijn hun favoriete winnaars

Denis Wosik versus Bobo Sacko is een fan favoriet

Denis Wosik zal ook de ring betreden tegen Bobo Sacko tijdens Glory 96. Volgens de poll is Wosik met 66% van de stemmen favoriet om deze wedstrijd te winnen. Sacko, een vechter met een unieke stijl, zal echter alles uit de kast moeten halen om Wosik te verslaan. Ondanks de duidelijke voorkeur van de fans, belooft dit gevecht alsnog een verrassende wending te kunnen krijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws