Jamal Ben Saddik slaat hard terug: Pakt leugenaars aan Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik slaat hard terug: Pakt leugenaars aan

Jamal Ben Saddik slaat hard terug: Pakt leugenaars aan

Jamal Ben Saddik de Marokkaanse topkickbokser zijn verhaal naar buiten gebracht na het nieuws dat zijn detentie is opgeheven. In een directe reactie uitte hij zijn frustratie over de berichtgeving van de Belgische media en specifiek de Gazet van Antwerpen.

Ben Saddik benadrukte dat er geen bewijs is van de beschuldigingen die in de media zijn verspreid.

Hoger beroep afgewezen en detentie opgeheven

Jamal Ben Saddik deelde dat deze week de rechter het hoger beroep van de Belgische aanklager heeft afgewezen. Daarmee is zijn detentie officieel opgeheven. Volgens de vechter kwam zijn naam in geen enkel dossier voor, iets wat tijdens de eerste zitting al duidelijk zou zijn geweest. Toch, zo stelt Ben Saddik, heeft de media onterecht en op sensatiebeluste wijze verslag gedaan van de zaak.

"De berichtgeving in de media is onjuist en geeft een zeer verkeerd beeld van de feiten," zei Ben Saddik. Hij richtte zijn pijlen vooral op de Gazet van Antwerpen, die volgens hem blijft herhalen dat er sprake zou zijn van ernstige beschuldigingen, zonder dat er bewijs voor is.

Beschuldigingen in de media zijn onjuist, zegt Ben Saddik

Ben Saddik gaf aan dat de beschuldigingen die in de media steeds worden genoemd, nergens in het officiële dossier voorkomen. Desondanks blijft de krant de verhalen herhalen, wat volgens de kickbokser puur is om nieuws te verkopen, zonder rekening te houden met de schade die het aanricht. Hij noemt het gedrag van de krant bewust verdraaien van de feiten en benadrukt dat hij het recht aan zijn kant heeft.

"Het recht zal uiteindelijk zegevieren, en ik richt mij nu volledig op mijn voorbereiding," aldus Ben Saddik. Hij sloot af met de belofte dat fans hem binnenkort weer in de ring zullen zien: "In Sha Allah zien jullie mij snel weer in de ring."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws