Nieuws

Glory-ster Wisse helpt kickbokser naar overwinning | video

Donovan Wisse, de onbetwiste kampioen van Glory Kickboxing in de middengewichtsklasse, heeft wederom bewezen dat hij niet alleen in de ring zijn mannetje staat, maar ook langs de zijlijn. Afgelopen weekend liet hij zijn coachkwaliteiten zien door Valerii Strugari naar een indrukwekkende overwinning te leiden tijdens het “Team Wisse Present: Gala Unleashed” in Paramaribo, Suriname.

Tijdens het gala in Paramaribo stond Valerii Strugari oog in oog met de Surinaamse vechter Domelzo Schet. Het gevecht was zwaar en intens, maar onder de coaching van Donovan Wisse en Team Wisse coach Dave Davis, wist Strugari de overwinning naar zich toe te trekken. Wisse’s jarenlange ervaring en kennis van het vak kwamen duidelijk naar voren, wat cruciaal bleek in de succesformule voor Strugari.

Donovan Wisse’s Dominantie In Glory Kickboxing en zijn impact als coach

Donovan Wisse heeft zichzelf al lange tijd bewezen als de heerser in de middengewichtsklasse van Glory Kickboxing. Zijn dominantie in de sport is onmiskenbaar, en het is deze ervaring die hij nu overbrengt als coach.

Dat Wisse deze kennis effectief kan inzetten, werd afgelopen weekend duidelijk in Paramaribo, waar hij Valerii Strugari met succes door een zware strijd loodste tegen Domelzo Schet.

Donovan Wisse Staat Op Het Punt Zijn Glory Titel Te Verdedigen

Ondanks zijn succes als coach, blijft Wisse ook gefocust op zijn eigen carrière. Op 12 oktober zal hij zijn Glory titel verdedigen tegen de Duitse vechter Sergej Braun in Rotterdam.

De verwachtingen zijn hooggespannen, want Wisse heeft laten zien dat hij zowel in als buiten de ring over uitzonderlijke vaardigheden beschikt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws