Glory kondigt grootste kickbokstoernooi ooit aan Nieuws
Nieuws

Glory kondigt grootste kickbokstoernooi ooit aan

Glory kondigt grootste kickbokstoernooi ooit aan

Glory Kickboxing heeft vandaag aangekondigd dat het op 21 december het grootste vedergewicht kickbokstoernooi ooit zal organiseren in samenwerking met de Japanse RISE-organisatie. Robbie Timmers, Matchmaker en Head of Talent bij Glory deelde het nieuws tijdens het RISE World Series Event in Yokohama.

Glory de van oorsprong Nederlandse kickboksorganisatie breidt haar internationale aanwezigheid verder uit. Na succesvolle evenementen in Europa keert Glory nu terug naar Japan. Waar het eerder al evenementen heeft georganiseerd in samenwerking met RISE. Het toernooi dat op 21 december plaatsvindt wordt omschreven als het grootste vedergewicht toernooi in de geschiedenis van de sport.

Timmers maakte het nieuws bekend vanuit de ring tijdens het RISE World Series Event in Yokohama. Timmers benadrukte de ambitie van Glory om wereldwijd te blijven groeien en met Japanse organisaties zoals RISE samen te werken. "Wij gaan op 21 december het grootste vedergewicht toernooi ooit organiseren hier in Japan," zei Timmers enthousiast.

Concurrentie met K-1 wordt aangehaald met groots event

Het geplande Glory-toernooi vindt slechts een week na het opengewicht finale Grand Prix toernooi van concurrent K-1 plaats. Dat gepland staat op 14 december in Osaka. Deze tijdlijn benadrukt de felle concurrentie tussen Glory en K-1 twee van de grootste organisaties in de wereld van het kickboksen. Glory heeft de laatste jaren aanzienlijke stappen gezet, mede dankzij de samenwerking met streamingdienst Videoland. Wat heeft geleid tot een toenemend aantal evenementen en een grotere zichtbaarheid van de sport.

Met het aanstaande toernooi in Japan versterkt Glory haar positie als een van de belangrijkste spelers in het internationale kickboksen en zet het een belangrijke stap in het verder uitbreiden van haar merk in Azië. Dit evenement markeert een nieuw hoogtepunt in de samenwerking tussen Glory en RISE en fans wereldwijd kijken reikhalzend uit naar wat wordt gezien als een historische gebeurtenis voor het kickboksen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws