Glory moet Marokkaan Abdelilah Azzouzi op contract zetten na titelwinst Nieuws
Nieuws

Glory moet Marokkaan Abdelilah Azzouzi op contract zetten na titelwinst

Glory moet Marokkaan Abdelilah Azzouzi op contract zetten na titelwinst

De Marokkaanse kickbokser Abdelilah Azzouzi zou, na het winnen van de SENSHI zwaargewicht wereldtitel in Bulgarije, een contract moeten krijgen bij Glory Kickboxing. Azzouzi versloeg de Glory-vechter Fabrice Gnedre en vestigde hiermee zijn naam als een van de meest veelbelovende zwaargewichten in de sport.

Azzouzi die bekend is van de Nederlandse kickboksorganisatie Enfusion bewees gisteren zijn klasse door Glory-vechter Fabrice Gnedre te verslaan in een zwaargewicht gevecht tijdens het SENSHI-evenement in Bulgarije. Enfusion vaak gezien als een kweekvijver voor toekomstige Glory-sterren was de plek waar Azzouzi zijn vaardigheden heeft ontwikkeld. Zijn dominantie tegen Gnedre onderstreept zijn potentieel om te strijden op het hoogste niveau van de sport.

Volgens experts zou Glory Kickboxing niet moeten aarzelen om Azzouzi aan te trekken. Zijn krachtige prestatie en indrukwekkende overwinning maken hem een serieuze bedreiging in de zwaargewicht divisie die al jarenlang wordt geregeerd door kampioen Rico Verhoeven.

Wat een contract bij Glory voor Azzouzi betekent

Fabrice Gnedre, die in juli nog deelnam aan Glory 93, moest in de wedstrijd tegen Azzouzi zijn meerdere erkennen. Azzouzi’s snelheid, kracht en technische precisie maakten het moeilijk voor Gnedre om in het gevecht te blijven, wat leidde tot een overtuigende overwinning voor de Marokkaan.

Mocht Azzouzi daadwerkelijk de overstap maken naar Glory, dan zou dat een belangrijke stap zijn in zijn carrière. Hij zou zich voegen bij een lange lijst van zwaargewicht toppers en mogelijk een kans krijgen om te vechten tegen de grootheden van de sport zoals Rico Verhoeven. "Azzouzi heeft laten zien dat hij een gevaarlijke vechter is met een indrukwekkende combinatie van kracht en techniek. Wat hem een geduchte tegenstander maakt voor elke zwaargewicht vechter".

De overwinning op Gnedre toont aan dat Azzouzi klaar is voor de volgende stap in zijn carrière. De vraag is nu of Glory het risico zal nemen om deze getalenteerde vechter toe te voegen aan hun toch al sterke roster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws