Nieuws

Glory-ster Bahram Rajabzadeh komt naar Eindhoven: unieke meet & greet

Op zaterdag 26 oktober krijgen fans de kans om hun kickboksheld Bahram Rajabzadeh van dichtbij te ontmoeten tijdens een speciale 'Meet & Greet'. Het evenement vindt plaats van 16:00 tot 18:00 op Bruggelaan 4 in Eindhoven.

Rajabzadeh, een van de populairste vechters binnen de Glory Kickboxing-organisatie, staat bekend om zijn spectaculaire gevechten en is geliefd bij vele fans.

Bahram Rajabzadeh’s indrukwekkende carrière bij Glory

De meet and greet wordt georganiseerd door Atila Mert, een bekende sponsor van diverse vechters. Mert benadrukt dat iedereen welkom is en dat er speciale Bahram-merchandise beschikbaar zal zijn tijdens het evenement. "We hebben een geweldige giveaway gepland in de winkel," voegt Mert toe.

Rajabzadeh maakte recent indruk tijdens Glory 95, waar hij tegenover Levi Rigters stond in een rematch van hun eerdere gevecht in de Glory zwaargewicht Grand Prix. Beide partijen waren gevuld met actie en spanning, wat de reputatie van Rajabzadeh als een van de meest dynamische vechters binnen Glory alleen maar versterkte.

Glory-ster Bahram Rajabzadeh komt naar Eindhoven: unieke meet & greet

Een van de redenen waarom Rajabzadeh zo geliefd is bij de fans, is zijn ongelooflijke toewijding. In slechts zestien maanden tijd stapte hij maar liefst tien keer de ring in, waarmee hij een record vestigde binnen Glory. Deze prestatie leverde hem veel respect op, zowel binnen de organisatie als van het publiek.

Atila Mert en de organisatie van het evenement

Atila Mert, een ondernemer die bekendstaat om zijn ondersteuning van diverse vechters, is de drijvende kracht achter de meet and greet. Mert wil met dit evenement niet alleen fans de kans geven om hun idool te ontmoeten, maar ook om hen te verrassen met unieke merchandise en speciale prijzen.

De meet and greet met Rajabzadeh belooft een bijzondere ervaring te worden voor fans van kickboksen en is een gelegenheid die je als liefhebber van de sport niet wilt missen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws