Glory zet Tayfun Özcan en Younes Smaili eindelijk tegenover elkaar Nieuws
Nieuws

Glory zet Tayfun Özcan en Younes Smaili eindelijk tegenover elkaar

Glory zet Tayfun Özcan en Younes Smaili eindelijk tegenover elkaar

Tayfun Ozcan zal op 7 december de Glory ring ingaan tegen Younes Smaili tijdens Collision 7 in het GelreDome Arnhem.

Het is eindelijk zover! Tayfun Özcan en Younes Smaili staan op 7 december tegenover elkaar in de ring tijdens Collision 7 in het GelreDome in Arnhem. Dit gevecht tussen twee voormalige Enfusion-topvechters stond al een tijdje op de planning, maar nu gaat het echt gebeuren. Fans hebben hier lang op gewacht, en nu krijgen ze de showdown waar ze op hoopten.

Het gevecht op 75 kg: alles of niets

Het gevecht tussen Özcan en Smaili wordt gevochten op een catchweight van 75 kg. De twee zouden eerder al tegen elkaar vechten, maar Glory haalde hen weg bij Enfusion, waardoor het toen niet doorging.

Nu, eindelijk, kunnen de rivalen het uitvechten en laten zien wie de betere vechter is.

Ook Rico Verhoeven in actie tijdens Collision 7

Özcan vs. Smaili is het eerste officiële gevecht dat is aangekondigd voor Collision 7, maar er staat nog meer spannends op het programma. Glory-zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven zal zijn titel verdedigen tegen de winnaar van de kwalificatiewedstrijd tussen Levi Rigters en Bahram Rajabzadeh.

Die strijd wordt uitgevochten op 21 september tijdens Glory 95 in Zagreb, Kroatië. Het belooft een avond te worden vol spektakel en grote gevechten!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws