Glory's Abena gaat los op aartsrivaal: 'Ik kom je pakken' Nieuws
Nieuws

Glory's Abena gaat los op aartsrivaal: 'Ik kom je pakken'

Glory's Abena gaat los op aartsrivaal: 'Ik kom je pakken'

De rivaliteit tussen Donegi Abena en Glory lichtzwaargewichtkampioen Tarik Khbabez heeft een nieuw hoogtepunt bereikt. Op 7 december staan de twee tegenover elkaar tijdens Glory Collision 7 in het GelreDome, en het belooft een van de meest intense gevechten van de avond te worden.

Na hun verhitte confrontatie afgelopen zaterdag bij Glory 96, waar de spanningen hoog opliepen, heeft Abena op Instagram olie op het vuur gegooid met een scherpe reactie.

Abena haalt hard uit naar Khbabez op social media

Donegi Abena lijkt vastbesloten om de strijd niet alleen in de ring te voeren, maar ook daarbuiten. In een Instagram-post haalde hij hard uit naar zijn aankomende tegenstander, Tarik Khbabez. "De staredown van dit weekend was slechts een herinnering aan wat we al weten," begon Abena zijn tirade. Hij ging verder met een scherpe sneer naar Khbabez' fysieke conditie en Engels: "We zagen allemaal de extra kilo's. We zagen allemaal dat je worstelde met basis Engels."

Daar bleef het niet bij. Abena vergeleek Khbabez met "die oude oom" die iedereen kent, zittend in zijn luie stoel met een cola in de hand, en gaf hem spottend de bijnaam "oom Rik". Hij besloot zijn boodschap met een duidelijke uitdaging: "Tot ziens in de ring, want ik kom terugpakken wat je van me hebt gestolen, oom Rik."

Khbabez blijft kalm: "Mijn vuisten zullen spreken"

Tarik Khbabez lijkt zich niet te laten raken door de provocaties van Abena. In een korte reactie zei hij al eerder dat woorden overbodig zijn en dat hij liever in de ring laat zien wat hij waard is. "Mijn vuisten zullen spreken," was zijn veelzeggende reactie. Voor Khbabez is het duidelijk: hij is klaar om zijn titel te verdedigen en het gevecht zal zijn woorden doen.

Het gevecht tussen de twee wordt gezien als een van de meest explosieve confrontaties van Glory Collision 7. De spanningen tussen Abena en Khbabez bouwen al maanden op, en fans verwachten dat dit gevecht vuurwerk zal opleveren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws