Glory's Alim Nabiev maakt verrassende carrièreswitch: 'Groot succes' Nieuws
Nieuws

Glory's Alim Nabiev maakt verrassende carrièreswitch: 'Groot succes'

Glory's Alim Nabiev maakt verrassende carrièreswitch: 'Groot succes'

Alim Nabiev, de kickbokslegende met zeven wereldtitels en drie Europese titels op zijn naam, heeft een verrassende nieuwe stap gezet in zijn carrière. Sinds kort is hij de president van Grand Bellagio Championship, een kickboksevenement dat haar herkomst heeft in Batoemi, Adzjarië, Georgië.

Op 25 mei vond het eerste event van Grand Bellagio Championship plaats in het gelijknamige casino. Het evenement trok een aantal speciale gasten, waaronder vechter Bob Sapp en Zabit Zabit Samedov, die zelf in een supergevecht te zien was.

Andere prominente namen waren Glory-collega Benny Adgebuyi en topcoach Dennis Krauweel, die onder andere Rico Verhoeven traint.

Een nieuwe uitdaging voor Nabiev

De stap van Nabiev naar een leidende rol in Grand Bellagio Championship komt onverwachts. De kickbokser, die gezien wordt als een van de besten in zijn klasse, vocht voor het laatst in november 2022 bij Glory.

In dat gevecht om de toen vacante weltergewicht titel verloor Nabiev na een controversiële jurybeslissing. Na dit gevecht is Nabiev niet meer in actie gekomen bij Glory.

Met Nabiev aan het roer heeft Grand Bellagio Championship een ervaren vechter met een gedegen track record aan het hoofd staan. Of Nabiev naast zijn rol als president ook nog terugkeert naar de Glory-ring is onbekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws