Gratis Levi Rigters en Bahram Rajabzadeh gevecht kijken Glory 95: Zo doe je dat Nieuws
Nieuws

Gratis Levi Rigters en Bahram Rajabzadeh gevecht kijken Glory 95: Zo doe je dat

Gratis Levi Rigters en Bahram Rajabzadeh gevecht kijken Glory 95: Zo doe je dat

Het is een spannende avond voor kickboksfans. Levi Rigters en Bahram Rajabzadeh staan vanavond tegenover elkaar in Zagreb tijdens Glory 95 en er staat heel wat op het spel. De winnaar van dit gevecht krijgt de kans om het in december op te nemen tegen niemand minder dan Rico Verhoeven de onbetwiste zwaargewicht kampioen tijdens Glory Collision 7. Dit wordt zonder twijfel een knalpartij.

En als je het gevecht niet wil missen kun je er gewoon gratis bij zijn! Videoland biedt een gratis proefperiode van 14 dagen aan. Dus als je nog geen abonnement hebt is dit je kans om Glory 95 te streamen zonder kosten. Het evenement begint vanavond om 20.00 uur en belooft spektakel.

Rigters en Rajabzadeh: rivalen met geschiedenis

Voor Levi Rigters is dit een kans om te bevestigen wat hij al eerder liet zien: hij is de sterkste. In hun vorige gevecht tijdens de Glory Heavyweight Grand Prix wist Rigters al te winnen van Rajabzadeh, maar dat gevecht eindigde in een nipte beslissing. "Hij wil wraak nemen, en ik wil duidelijk maken dat ik de beste ben," zei Rigters vastberaden.

Maar Bahram Rajabzadeh heeft andere plannen. De in Iran geboren vechter zint op wraak. "Ik voel niet dat ik toen eerlijk verloren heb," verklaarde Rajabzadeh vol zelfvertrouwen. "Vanavond gaan we zien wie echt de beste is."

Verhoeven wacht zijn volgende uitdager af

Rico Verhoeven zit natuurlijk klaar om te zien wie zijn volgende tegenstander wordt. Na jarenlang de zwaargewichtdivisie te hebben gedomineerd, kijkt hij uit naar een nieuwe uitdaging in december. "Ik respecteer beide vechters," zei Verhoeven, "maar ik ben klaar om te laten zien waarom ik de kampioen ben."

De spanning is om te snijden, want zowel Rigters als Rajabzadeh weten dat dit gevecht een stap dichter bij de zwaargewichttitel brengt. Wie van hen de ring uitloopt als winnaar, wacht een zware strijd tegen Verhoeven bij Glory Collision 7.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws