Nieuws

Grootste MMA-event van Nederland: 'Deze gevechten wil je niet missen'

Op zondag 22 september komt het grootste MMA- en kickboks-evenement van Nederland terug naar Alkmaar Enfusion x Brave. Fans van zowel MMA als kickboksen kunnen zich verheugen op een spectaculair voorprogramma dat gevuld is met wereld titelgevechten en professionele MMA-partijen. Het evenement wordt gehouden in de Hoornse Vaart en wordt voor het laatst georganiseerd in samenwerking met Brave.

Vanaf volgend jaar zullen Brave en Enfusion hun evenementen verplaatsen naar Den Bosch, met plannen om in 2025 uit te breiden naar Engeland, België, Duitsland en Frankrijk.

Terugkeer van Nabil Haryouli na bijna een jaar afwezigheid

Nabil Haryouli, de K.O.-sensatie met een ongeslagen record van 4-0-0, maakt zijn langverwachte terugkeer naar de MMA-kooi. Hij staat bekend om zijn krachtige stoten en indrukwekkende boksvaardigheden. Dit keer neemt hij het op tegen Zabiullah "Crime" Mubarez, een Afghaanse vechter met een record van 4-3-0. Het belooft een intens gevecht te worden, waarbij beide vechters hun krachten zullen meten in een strijd om dominantie.

Wereldtitelgevecht MMA tussen de nummer 1 van Europa en de nummer 1 van het Midden-Oosten

In het hoofdevenement staat Raul Tutarauli, de op Tapology hoogst gerankte Georgiër in Europa met een record van 34-7-0, tegenover Abdisalam Kubanychbek, de nummer 1 van het Midden-Oosten met een indrukwekkende winning-streak van 13 overwinningen, waarvan 9 vroegtijdig zijn beslist. Beide vechters strijden om de felbegeerde BRAVE featherweight wereldtitel. Dit duel belooft een adembenemend spektakel te worden voor alle MMA-fans en het is een eer voor de organisatie om dit gevecht in Alkmaar te kunnen hosten.

Grootste MMA-event van Nederland: 'Deze gevechten wil je niet missen'

Co-Main event: Noach Blyden vs. Adrian Gralak

In het co-main event treedt de Surinaams-Nederlandse vechter Noach Blyden (4-1-0) aan tegen de Poolse Adrian Gralak (6-2-0) in de middleweight divisie. Blyden, die zijn laatste partij op 25 mei overtuigend won tijdens zijn Brave-debuut, wil zijn winnende reeks voortzetten. Gralak, een vechter die bekend staat om zijn krachtige staande werk, heeft de helft van zijn overwinningen via knock-out behaald. Het belooft een explosief gevecht te worden tussen twee vechters die alles in de strijd zullen gooien.

Andere belangrijke MMA gevechten op het programma

Clyde Brunswijk (5-2-0) uitkomend voor Days Gym, zal in de middleweight-divisie alles op alles zetten om een overwinning binnen te halen tegen de Roemeense Mādālin Pîrvulescu (7-2-0). Pîrvulescu heeft nog nooit een beslissing naar de jury laten gaan, wat aangeeft dat dit een spektakel zal worden waarin actie gegarandeerd is.

Daarnaast staat Rasul Magomedov (4-0-0), een van de grootste talenten uit het Midden-Oosten, tegenover de Braziliaanse vechter Pablo Benaion (5-2-0). Beide vechters hebben hun zinnen gezet op een overwinning en zullen alles geven in de kooi.

Dit evenement belooft een avond vol topgevechten en internationale vechters van het hoogste niveau. MMA- en kickboksliefhebbers mogen dit spektakel absoluut niet missen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws