Hawk Tuah Meisje gaat kickboksen tegen rivaal: Start wedstrijdtraining Nieuws
Nieuws

Hawk Tuah Meisje gaat kickboksen tegen rivaal: Start wedstrijdtraining

Hawk Tuah Meisje gaat kickboksen tegen rivaal: Start wedstrijdtraining

Hailey Welch, beter bekend als het "Hawk Tuah" meisje, bereidt zich serieus voor op een kickbokswedstrijd tegen popster JoJo Siwa. Welch, die beroemd werd door haar virale "Hawk Tuah"-clip, is begonnen met intensieve kickbokstraining om later dit jaar tegen Siwa te vechten.

Waar het gevecht zal plaatsvinden, is nog niet bekend.

Oorsprong van de rivaliteit

De ruzie tussen Hailey Welch en JoJo Siwa begon toen Welch werd uitgenodigd voor een Karate Combat-evenement op 25 juli. Tijdens dit evenement vroeg Asim Zaidi, de president van Karate Combat, aan Welch wie ze zou willen uitdagen voor een gevecht. Zonder aarzelen koos Welch voor JoJo Siwa.

hawk tuah
Hailey Welch deelt een venijnig knietje uit

Deze aankondiging leidde tot gemengde reacties. Sommige fans van vechtsporten waren ontevreden en zagen het als een bespotting van de sport. Zij vonden dat zo'n gevecht de ernst en eer van de vechtkunst zou ondermijnen. Desondanks kreeg het idee toch veel aandacht.

Training en ondersteuning

Ondanks de kritiek, kreeg Welch steun uit onverwachte hoek. De voormalige professionele MMA-vechter Michelle Waterson bood aan om Welch te trainen voor het mogelijke gevecht. Deze steun heeft Welch gemotiveerd om serieus te trainen en zich voor te bereiden op de uitdaging.

JoJo Siwa heeft nog niet gereageerd op de uitdaging, waardoor het daadwerkelijke gevecht onzeker blijft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws