'Hawk Tuah' meisje vs Jake Paul's liefje Jutta Leerdam in bokswedstrijd? Nieuws
Nieuws

'Hawk Tuah' meisje vs Jake Paul's liefje Jutta Leerdam in bokswedstrijd?

'Hawk Tuah' meisje vs Jake Paul's liefje Jutta Leerdam in bokswedstrijd?

Jake Paul kon rekenen op de aandacht van het viraal gaande Hailey Welch beter bekent als het 'Hawk Tuah' meisje. Zij zou de bokser niet ontlopen als zij hem tegen zou komen. Jake was vereerd maar gaf al snel aan dat zijn vriendin Jutta Leerdam voorrang heeft. Fans reageerde vermaakt en stellen een bokswedstrijd voor tussen Hawk Tuah en onze Jutta.

Welch verscheen maandag op Brianna LaPaglia's 'Plan Bri' podcast, waar ze reageerde op haar nieuw verworven beroemdheid en verschillende misvattingen die online circuleren rechtzette. Tijdens de podcast introduceerde LaPaglia een spel genaamd "Hawk Tuah of Niet," waarbij Welch werd gevraagd of ze bepaalde beroemdheden zou "Hawk Tuah".

Op de vraag of ze Jake Paul zou "Hawk Tuah'en", reageerde Welch positief en zei: "Ik moet zeggen Hawk." Ook over Josh Richards zei ze: "Hij krijgt een Hawk." Jake Paul reageerde op de "Hawk Tuah" en zei dat hij zich vereerd voelt, maar dat hij al een vriendin heeft, de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam.

Jake Paul krijgt een hawk tuah!

Hij raadde enkele van zijn vrienden, die allemaal een blonde pruik droegen en deden alsof ze Jake waren, aan bij Hailey Welch. De fans konden het wel waarderen en vinden dat Hawk Tuah en Jutta Leerdam in een bokswedstrijd moeten beslissen wie er aanspraak mag maken op de YouTube bokser.

"Laat Hawk Tuah en Jutta maar eens boksen, dan kunnen we zien wie de sterkste is en bij Jake past", zegt een fan. Een ander reageert; "Hawk Tuah maakt geen kans, het idee is leuk. Maar Jutta traitn regelmatig met Jake.Ze heeft vast een goede hoekstoot in huis.

Het is niet waarschijnlijk dat een bokswedstrijd tussen Hawk Tuah en Jutta Leerdam zal gebeuren. Alhoewel Jake er niet vies van is om wellicht een clash op te zetten onder het mom van influencer gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws