Nieuws

🎥 Het gevecht dat Nabil Haryouli al vroeg op de kaart zette: 'Onstuitbaar'

Tijdens Enfusion Talents 38 in 2017 bewees de 18-jarige Nabil Haryouli al dat hij een gevaarlijke kracht was in de kickbokswereld en op weg was naar meer. In een indrukwekkend gevecht tegen Kerem Lort toonde Haryouli zijn buitengewone vaardigheden.

Waarbij hij zijn tegenstander voortdurend onder druk zette met een reeks krachtige stoten en kicks. Ondanks zijn jonge leeftijd was Haryouli al een geduchte tegenstander die zijn tegenstanders met precisie en kracht wist te domineren.

Een technische meesterklasse van Haryouli

Haryouli begon het gevecht sterk en demonstreerde zijn veelzijdigheid in technieken. Met zijn felle combinaties en snelle bewegingen liet hij zien waarom hij destijds al werd beschouwd als een van de grootste opkomende talenten in de kickbokswereld.

Lort hoewel vastberaden om tegenstand te bieden, kon de krachtige aanvallen van Haryouli niet pareren en incasseerde meerdere zware treffers. Vooral op zijn lichaam en hoofd. Haryouli's vermogen om zijn tegenstander te overklassen was een duidelijk teken van zijn gevaarlijke potentieel als toekomstig prof.

Tegenwoordig is Haryouli een veelzlijdige vechter met het potentieel om de Amerikaanse MMA grootmacht UFC in de kooi te staan. Naast kickboksen is het MMA een discipline die Haryouli tot in de puntjes beheerst. Dit zal hij ongetwijfeld tonen op 22 september als hij bij het ECE/Brave CF event in Alkmaar vecht tegen Zabiullah Mubarez.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws