Hete boks-chick Ebanie op OnlyFans laat alles zien: fans reageren Nieuws
Nieuws

Hete boks-chick Ebanie op OnlyFans laat alles zien: fans reageren

Hete boks-chick Ebanie op OnlyFans laat alles zien: fans reageren

Ebanie Bridges, de Australische bokser en zelfverklaarde "blonde bom", heeft opnieuw de aandacht getrokken met een gedurfde post op haar social media. Met haar recente updates over haar OnlyFans-account wist ze niet alleen haar volgers te verrassen, maar zette ze ook platforms zoals YouTube en Twitter op hun kop.

Fans uiten hun mening over OnlyFans-content van Ebanie Bridges

In een recente post op Twitter kondigde Bridges trots aan dat ze "veel behind-the-scenes content" aan het delen was via haar OnlyFans-account. Ze voegde eraan toe: "Mijn leven wordt heter, zoals sommigen van jullie weten... Mis geen moment." Het duurde niet lang voordat de reacties binnenstroomden. Veel fans waren razend enthousiast over haar openheid en het materiaal dat ze deelde.

Een van haar volgers schreef: "Wat een pracht borsten, ze hangen er mooi bij. En wat een lichaam. Dank dat je dit met ons deelt." Dit soort opmerkingen weerspiegelt de bewondering van sommige fans voor de zelfverzekerde houding van de bokser.

Kritiek op de keuzes van Ebanie Bridges

Niet alle reacties op haar OnlyFans-post waren echter positief. Naast de lovende woorden van fans, klonken er ook kritische geluiden. Sommige volgers uitten hun teleurstelling over het feit dat Bridges haar lichaam op wat zij beschouwden als een "goedkope" manier tentoonstelt.

Een kritische opmerking die op Twitter te lezen was: "Wanneer is je volgende wedstrijd? Of ga je, net als Paige VanZant, alleen nog maar bloot?" De opmerking verwees naar VanZant, een voormalige UFC-vechtster die zich tegenwoordig meer richt op haar carrière buiten de sport, waaronder op platforms zoals OnlyFans.

Boksen of modellenwerk: Ebanie Bridges maakt haar eigen keuzes

Ondanks de kritiek blijft Bridges vastberaden haar eigen koers te varen. Ze heeft herhaaldelijk aangegeven dat haar werk als bokser haar prioriteit blijft, maar dat ze er geen probleem mee heeft om haar vrouwelijkheid en sensualiteit te omarmen. Voor haar is het een manier om controle te hebben over haar eigen beeldvorming en haar fans dichter bij haar leven te betrekken.

De discussie over haar keuzes op social media toont aan dat Ebanie Bridges niet bang is om controversieel te zijn. Of het nu gaat om de ring of haar OnlyFans-account, ze blijft een polariserende, maar krachtige figuur in zowel de sport- als de entertainmentwereld.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws