Hoeveel weegt Jake Paul? Onthult zelf geheim van zijn ongelofelijke gewichtstoename Nieuws
Nieuws

Hoeveel weegt Jake Paul? Onthult zelf geheim van zijn ongelofelijke gewichtstoename

Hoeveel weegt Jake Paul? Onthult zelf geheim van zijn ongelofelijke gewichtstoename

Jake Paul bereidt zich voor op zijn bokspartij tegen Mike Tyson door flink aan te komen in gewicht. Hij is van 84 kilo naar 104 kilo gegroeid deels door het eten van calorierijke maaltijden en mogelijk door het gebruik van doping zo wordt beweerd. Paul volgt een strategie waarbij hij eerst veel aankomt en daarna wat gewicht verliest om zijn snelheid terug te winnen, met als doel Tyson knock-out te slaan. Zijn eetgewoonten, waaronder frequente bezoeken aan een Amerikaanse hotdogtent zijn onderdeel van zijn 'zwaargewicht-kamp'.

De YouTube ster Jake Paul bereidt zich voor op zijn bokspartij tegen Mike Tyson op 20 juli, momenteel zonder de steun van zijn vriendin Jutta Leerdam. Paul is bezig met een strategie waarbij hij eerst aankomt en vervolgens wat gewicht verliest om zijn snelheid te herwinnen, met als doel Tyson knock-out te slaan. Hij deelde recente foto's van zijn fysiek, wat geschokte reacties opleverde.

Kilo's vliegen eraan bij Jake Paul

Om tegen Mike Tyson te boksen die ruim 100 kilo weegt is Jake Paul aan het eten gesalgen naast zijn trainingen. Ook wordt beweerd dat hij aan de doping zou zitten, wat helpt om snel te groeien in lichaams massa.

Ondertussen is Jutta Leerdam na een vakantie in de Verenigde Staten terug in Nederland en brengt tijd door met haar zussen. Ondanks de verleidingen van calorierijke maaltijden, blijft Leerdam strikt aan haar sportdieet.

jake paul

Hoe vetter hoe sneller

Paul, daarentegen, geniet van vetrijke maaltijden in zijn favoriete Amerikaanse hotdogtent, wat hij ziet als onderdeel van zijn 'zwaargewicht-kamp'. Hij overweegt zelfs om zelf een vestiging te openen.

Tijdens een recente persconferentie voor het gevecht onthulde Tyson een pikant plan, dat hij tijdens het gevecht zou uitvoeren en dat Paul en Leerdam nooit zouden kunnen. Leerdam mist Paul, maar geniet ook van de tijd met familie en vrienden. Ze heeft besloten de komende twee jaar solo te trainen richting de Olympische Spelen, nadat onderhandelingen met Team IKO op niets uitliepen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws