🎥  Humor! Bokser Jake Paul lokt rivaal Mike Perry uit met nep-interview Nieuws
Nieuws

🎥 Humor! Bokser Jake Paul lokt rivaal Mike Perry uit met nep-interview

🎥  Humor! Bokser Jake Paul lokt rivaal Mike Perry uit met nep-interview

YouTuber en bokser Jake Paul probeerde Mike Perry te provoceren met een grappig telefoongesprek. De vriend van topschaatster Jutta Leerdam weet de aandacht te trekken en kan nier verweten worden geen humor te hebben.

Bokser Jake Paul, die op 20 juli in Tampa, Florida tegen de onvoorspelbare Mike Perry in de ring stapt, deed zich voor als boksverslaggever Dan Rafael. Hij stelde Perry een paar vragen over hun gevecht, met de bedoeling hem uit te lokken.

De eerste vraag was hoe Perry het gevecht zag eindigen, en de tweede was wat hij zou doen als Paul hem "knock-out zou slaan."

Dit zorgde uiteraard voor een scheldkanonnade van Perry's kant. Bekijk Perry's reactie in de video hieronder (bron: Championship Rounds).

Van boksen naar MMA?

Na zijn gevecht met Perry staat Paul alweer een volgende uitdaging te wachten: een bokswedstrijd tegen Mike Tyson in november. Daarnaast wil "The Problem Child" binnenkort ook zijn MMA-debuut maken bij PFL.

Jake stelde zelfs voor om tegen Perry te vechten in de MMA-kooi, of tegen zijn voormalige tegenstander Nate Diaz.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws