Jamal Ben Saddik krijgt slecht nieuws in rechtbank 'Kickboks toekomst onzeker' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik krijgt slecht nieuws in rechtbank 'Kickboks toekomst onzeker'

Jamal Ben Saddik krijgt slecht nieuws in rechtbank 'Kickboks toekomst onzeker'

Antwerpen, 12 juli 2024 - Kickbokser Jamal Ben Saddik (33) blijft voorlopig in de cel, ondanks een beslissing van de raadkamer in Antwerpen om hem onder elektronisch toezicht te plaatsen. Zo meld het Nieuwblad.

Het parket tekende beroep aan tegen die beslissing. Ben Saddik werd vorige week gearresteerd als vermoedelijke opdrachtgever van een (kortstondige) ontvoering in het Antwerpse drugsmilieu.

Ontvoering in drugsmilieu

De 33-jarige kickbokser zou een voorschot van 30.000 euro hebben gegeven aan havenarbeider I.B., als vergoeding voor hand- en spandiensten bij een uithaling. De havenarbeider nam het geld aan, maar leverde vervolgens geen tegenprestatie.

Ben Saddik zou de man hierop met enkele kompanen hebben opgezocht. Het slachtoffer werd een tijdlang vastgehouden in zijn eigen woning en kreeg klappen.

Elektronisch toezicht afgewezen

Ben Saddik verscheen vanmorgen voor de raadkamer. Die besliste om zijn voorlopige hechtenis om te zetten in hechtenis onder elektronisch toezicht. Het parket van Antwerpen was het hier niet mee eens en tekende direct beroep aan.

De Kamer van Inbeschuldigingstelling bij het hof van beroep zal zich nu over de kwestie moeten uitspreken. Het nieuws over de uitspraak komt als een schok. "Waarom mag Jamal niet met een enkelband naar buiten", reageert een fan. "Moordenaars krijgen wel een enkelband, schokkend dit."

Onzekere toekomst voor Ben Saddik

Het is nog onduidelijk wat de toekomst brengt voor Ben Saddik. De kickbokser ontkent de aantijgingen met klem. Of hij zijn carrière in de vechtsport kan voortzetten, is nu afwachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws