Idioot! Antonio 'Bigfoot' Silva trekt pensionering in en kondigt terugkeer aan Nieuws
Nieuws

Idioot! Antonio 'Bigfoot' Silva trekt pensionering in en kondigt terugkeer aan

Idioot! Antonio 'Bigfoot' Silva trekt pensionering in en kondigt terugkeer aan

Antonio "Bigfoot" Silva heeft zijn pensioen geannuleerd en kondigt aan dat hij weer wil vechten, slechts een week nadat hij met pensioen was gegaan.

De Braziliaan Silva, een voormalige UFC-zwaargewicht, heeft een lange reeks nederlagen geleden in verschillende vechtsporten sinds zijn laatste overwinning in 2015. Waaronder een in het kickboksen tegen Glory Kickboxing kampioen Rico Verhoeven.

Na een recent verlies kondigde hij zijn pensionering aan, maar een week later heeft hij alweer de drang om te vechten. Hoewel sommige fans zijn beslissing ondersteunen, zijn er ook velen die vinden dat hij moet stoppen, gezien zijn opeenvolgende verliezen en zijn leeftijd van 43 jaar.

Eerder in zijn carrière had "Bigfoot" Silva echter veel succes en vocht hij tegen en versloeg hij enkele van de beste vechters in zijn gewichtsklasse. Opmerkelijke overwinningen zijn onder andere tegen Tom Erikson, Ricco Rodriguez, Andrei Arlovski, Fedor Emelianenko en Alistair Overeem.

Op zijn hoogtepunt nam hij het op tegen de allerbesten zoals Daniel Cormier, Cain Velasquez en Fabricio Werdum.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws