Intense faceoff eindigt in chaos tussen UFC-vechters Chelsea Chandler en Norma Dumont Nieuws
Nieuws

Intense faceoff eindigt in chaos tussen UFC-vechters Chelsea Chandler en Norma Dumont

Intense faceoff eindigt in chaos tussen UFC-vechters Chelsea Chandler en Norma Dumont

Na een gespannen confrontatie liepen de gemoederen hoog op tussen Chelsea Chandler en Norma Dumont achter de schermen van het Apex-gebouw voor het UFCVegas77-evenement van morgen. Het liep bijna uit op een gevecht toen Dumont zei dat Chandler een vuile trut was.

Het is geen geheim dat emoties hoog kunnen oplopen in de wereld van het professionele vechten, maar soms kan het backstage tot onverwachte confrontaties leiden. Dit was het geval tussen Chelsea Chandler en Norma Dumont tijdens een recente ontmoeting voorafgaand aan het UFC Vegas 77-evenement.

Vechtsters Chandler en Dumont bijna in fysiek gevecht backstage

De spanning tussen de twee vechtsters was al voelbaar tijdens de faceoff, maar het was achter de schermen dat de situatie echt uit de hand liep. Norma Dumont richtte zich tot Chelsea Chandler met beledigende woorden, waarbij ze haar een vuile trut noemde. Dit zorgde voor een verhitte uitwisseling van woorden en dreigde zelfs uit te monden in een fysiek gevecht.

Het is nog niet duidelijk wat precies de oorzaak was van de escalatie tussen de twee vechtsters, maar het is mogelijk dat er eerder al sprake was van opgebouwde spanningen of persoonlijke geschillen. Wat wel zeker is, is dat de confrontatie voor een intense sfeer zorgde en de spanning rondom het gevecht tussen Chandler en Dumont verder opvoerde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws