Is Levi Rigters op tijd hersteld voor gevecht tegen Verhoeven? Nieuws
Nieuws

Is Levi Rigters op tijd hersteld voor gevecht tegen Verhoeven?

Is Levi Rigters op tijd hersteld voor gevecht tegen Verhoeven?

Levi Rigters heeft bij Glory 95 in Zagreb Bahram Rajabzadeh verslagen op technisch knock-out. Dit zorgt ervoor dat Rigters op 7 december tegenover de onverslaanbare kampioen Rico Verhoeven staat in het GelreDome.

Maar er hangt nu al een donkere wolk boven het aankomende gevecht: Rigters raakte flink geblesseerd tijdens zijn partij tegen Rajabzadeh, en insiders vragen zich af of hij volledig fit zal zijn voor de wereldtitelstrijd.

Levi Rigters gewond na harde kopstoot van Rajabzadeh

Tijdens de strijd in Zagreb deelde Rajabzadeh een harde, illegale kopstoot uit aan Rigters, waardoor hij een diepe snee opliep op zijn voorhoofd. Hoewel Rigters het gevecht voortzette en uiteindelijk won door een spectaculaire knie, eindigde het duel vroegtijdig op advies van de dokter vanwege de blessure van zijn tegenstander. Rigters zelf verliet de ring zichtbaar gehavend, en hoewel hij zijn overwinning vierde, bleven zorgen over zijn gezondheid hangen.

Is Levi Rigters op tijd hersteld voor gevecht tegen Verhoeven?

niet alleen de verwonding aan zijn voorhoofd roept vragen op over zijn herstelperiode. Met nog maar enkele weken te gaan voor het gevecht met Verhoeven, is de vraag of Rigters wel genoeg tijd heeft om volledig te herstellen. De kickbokser moest onderstuent worden met lopen van de zware trappen die hij opliep. Deze blessure kan zijn kansen op de wereldtitel ernstig in gevaar brengen zegt een insider.

Experts twijfelen of Rigters klaar zal zijn voor het gevecht tegen Rico Verhoeven

Met de zwaarbevochten overwinning op Rajabzadeh heeft Rigters bewezen dat hij een geduchte uitdager is, maar experts binnen de vechtsportwereld maken zich zorgen. Kickboks analisten twijfelen of Rigters fysiek klaar zal zijn om het op te nemen tegen de elfvoudige wereldkampioen Rico Verhoeven. "De snee op zijn voorhoofd zag er serieus uit. Het is de vraag of hij genoeg tijd heeft om volledig te genezen en in topvorm te komen."

Ondanks de zorgen blijft Rigters zelf strijdlustig. Na het gevecht sprak hij vol vertrouwen over zijn kans tegen Verhoeven. "Dit is mijn moment," zei hij. "Ik voel het in alles. Ik ben klaar voor die wereldtitel, ook al betekent dat vechten met littekens." Toch valt niet te ontkennen dat de tijd tussen Glory 95 en het gevecht in december krap is.

Rico Verhoeven wacht op een gehavende Levi Rigters

Rico Verhoeven, die al jaren de zwaargewichtdivisie domineert, staat klaar om zijn titel te verdedigen in het GelreDome. De vraag die iedereen bezighoudt, is of Rigters na zijn blessure op tijd zal herstellen om de uitdaging aan te gaan. Verhoeven zelf houdt zich rustig en traint onverminderd hard, wetende dat zijn tegenstander misschien niet in topvorm zal zijn.

Met de wereldtitel op het spel en de fysieke gesteldheid van Rigters in twijfel, belooft het gevecht in december nog meer drama te brengen dan verwacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws