IShowSpeed krijgt klappen van boksicoon Manny Pacquiao | video Nieuws
Nieuws

IShowSpeed krijgt klappen van boksicoon Manny Pacquiao | video

IShowSpeed krijgt klappen van boksicoon Manny Pacquiao | video

Darren Jason Watkins Jr., beter bekend als IShowSpeed, had er altijd van gedroomd om zijn idool, de Filipijnse bokslegende Manny Pacquiao te ontmoeten. En die droom kwam vandaag eindelijk uit. Niet alleen dat maar de Inlfuencer kreeg ook nog eens een pak slaag toe en ging knock-out door een leverstoot van de bokslegende.

Toen hij bij Pacquiao’s huis aankwam, kon Speed zijn enthousiasme nauwelijks bedwingen. "Je bent mijn favoriete bokser aller tijden, mijn favoriete vechter ooit!" riep hij meteen. De spanning was van zijn gezicht af te lezen.

Tijdens een rondleiding door het huis viel Speed van de ene verbazing in de andere. Het huis zat vol mensen, maar wat hem het meest opviel was de gigantische bodyguard die bijna twee meter leek te zijn. "En die is niet alleen groot, hij is ook nog de techneut!" grapte Speed.

De grote uitdaging voor Pacquiao

Speed had de kans om zomaar wat rond te hangen in het huis van een van de grootste boksers ooit, maar dat was hem niet genoeg. Nee, hij wilde meer. Hij wilde de Pacman uitdagen, gewoon om te zien hoe het zou zijn. Ondanks de 39 knock-outs op Pacquiao’s naam, leek Speed niet bepaald bang. Hij wilde een paar van Pacquiao's jabs testen, en de Filipijn ging daar maar al te graag op in.

Hoewel Pacquiao eigenlijk linkshandig is, besloot hij zijn jabs met rechts te doen. En dat had Speed misschien niet verwacht. Voordat hij het wist, lag hij plat op de grond. Een klap van Pacquiao is blijkbaar niet iets wat je zomaar opvangt, ook niet als hij maar half meedoet.

IShowSpeed kan Pacquiao’s kracht niet bijbenen

Na die eerste knockdown dacht je misschien dat het klaar was, maar nee. Pacquiao gaf Speed wat lichte opwarmoefeningen, en de handschoenen gingen weer aan voor een sparringsessie. Maar eerlijk is eerlijk, het ging snel bergafwaarts voor Speed. Het duurde niet lang voordat Pacquiao hem weer naar de grond sloeg, en dit keer kon Speed nauwelijks op zijn benen blijven staan. Zelfs zonder al te veel moeite wist de Filipijnse bokser de populaire YouTuber knock-out te slaan.

Speed probeerde nog overeind te komen, maar het was duidelijk dat hij niet opgewassen was tegen de kracht van een echte kampioen. Pacquiao hoefde niet eens op volle kracht te vechten om Speed uit te schakelen. Het was een duidelijk bewijs van de ongelooflijke kracht die Pacquiao zelfs op zijn leeftijd nog heeft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws