🎥 Jake Paul beleefd angstmoment na blikseminslag privéjet tijdens vlucht Nieuws
Nieuws

🎥 Jake Paul beleefd angstmoment na blikseminslag privéjet tijdens vlucht

🎥 Jake Paul beleefd angstmoment na blikseminslag privéjet tijdens vlucht

YouTuber en profbokser Jake Paul beleefde afgelopen week een angstige moment toen zijn privéjet tijdens de terugreis van een persconferentie werd getroffen door bliksem. Het incident deed zich voor ergens boven Amerika nadat Paul samen met zijn entourage diverse steden had bezocht ter promotie van zijn aankomende bokswedstrijd tegen Mike Tyson.

Paul bekend om zijn extravagante levensstijl, is eigenaar van een Dassault Falcon 900B tri-jet. Op social media deelde hij eerder trots een foto van zijn vliegtuig met de bijschrift: "Kijk mama, ik heb het gedaan!"

Bizarre Reactie Op Blikseminslag

Volgens bronnen zou de blikseminslag voor een schrikmoment hebben gezorgd onder de passagiers aan boord. Verrassend genoeg reageerde Paul zelf echter luchtig op het incident. Sterker nog, op TikTok deelde hij kort na de inslag een video van zichzelf terwijl hij het vliegtuig instapt met de tekst: "Het beste jaar van mijn leven!"

Het is vooralsnog onduidelijk of de blikseminslag schade heeft toegebracht aan het vliegtuig. Dat het voor een angstmomentje zorgde dat werd weggelachen door de bokser was te zien op social media: "We hebben de oorlogsgoden los gelaten heren', zei Paul terwijl zich vasthield om de turbulentie te weerstaan.

Details Over Privéjet

De Dassault Falcon 900B aangedreven door drie krachtige motoren biedt plaats aan maximaal 12 passagiers en twee bemanningsleden. Het toestel kan een topsnelheid behalen van Mach 0.84-0.87 en een kruissnelheid van zo'n 950 kilometer per uur. De productie van dit model liep van 1991 tot 1999.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws