Nieuws

Jake Paul beleeft 'angst momentje' tussen MMA- reuzen (video)

Jake Paul bevond zich vanavond in een benarde positie tijdens de persconferentie ter promotie van het aankomende PFL-gevecht tussen voormalig UFC-kampioen Francis Ngannou en Renan Ferreira. Jake, die was aangesteld als presentator om de conferentie in goede banen te leiden, werd letterlijk tussen de twee zwaargewichten geplaatst. De spanningen liepen hoog op en het leek even uit de hand te lopen.

Op 19 oktober maakt Ngannou zijn langverwachte terugkeer naar de MMA-kooi in wat bekend staat als de PFL Battle of the Giants. De Kameroense vechter, die sinds zijn vertrek bij de UFC in 2023 geen MMA-gevechten meer heeft gehad, gaat de strijd aan met de Braziliaanse krachtpatser Renan Ferreira. Ngannou heeft sinds zijn UFC-exit zijn krachten gemeten in het boksen, waaronder een gevecht tegen de legendarische Tyson Fury.

Ngannou vs. Ferreira: Een botsing tussen giganten

Renan Ferreira heeft een indrukwekkend record van 19 gevechten, waarvan hij er 13 won. Ngannou daarentegen heeft 20 gevechten achter zijn naam staan, waarvan hij er 17 winnend afsloot, wat hem een licht voordeel geeft in deze strijd. Ondanks zijn successen was Ngannou bij de UFC niet bepaald de lieveling van de grote baas, Dana White, wat mede leidde tot zijn vertrek.

De Professional Fighters League (PFL), waar Jake Paul mede-eigenaar van is, zag potentie in Ngannou en bood hem niet alleen een gevecht aan, maar gaf hem ook aandelen in de organisatie. Tijdens de persconferentie werd duidelijk dat Jake Paul zijn rol als presentator serieus nam, maar hij moest flink zijn best doen om Ngannou en Ferreira uit elkaar te houden toen de situatie dreigde te escaleren. Hoewel hij het incident lacherig afdeed, gaf hij toe dat hij toch wel even had gezweet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws