UFC-ster Muhammad Mokaev in ernstig ongeluk: 'Crasht met snelle Mercedes' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Muhammad Mokaev in ernstig ongeluk: 'Crasht met snelle Mercedes'

UFC-ster Muhammad Mokaev in ernstig ongeluk: 'Crasht met snelle Mercedes'

Muhammad Mokaev de voormalige UFC ster heeft een zwaar auto ongeluk gehad. De vechter die recentelijk genadeloos op straat werd gezet door de UFC kreeg het ongeluk in Dagestan.

Volgens verschillende Russische media websites is de voormalige UFC-vlieggewicht vechter Muhammad Mokaev betrokken geweest bij een auto-ongeluk in Dagestan. Mokaev zou naar verluidt zelf achter het stuur hebben gezeten van zijn Mercedes-AMG A 35 AMG.

Naar verluidt verloor de controle over het voertuig en belandde in een greppel. Zowel Mokaev bijgenaamd de "Punisher" als een vriend raakte gewond. Ooggetuigen trokken de vechter uit de auto en hij vroeg hen geen foto's van hem te maken.

Details over het ongeluk en hoe Mokaev er daadwerkelijk aan toe is zijn nog niet bekend.

Mokaev recentelijk in het nieuws vanwege ontslag bij UFC

Mokaev was de afgelopen tijd regelmatig in het nieuws omdat hij ondanks zijn ongeslagen status genadeloos werd ontslagen door de UFC. Dit veroorzaakte flink wat ophef onder de fans die de beslissing niet konden waarderen.

De reden voor zijn ontslag was volgens UFC-president Dana White dat zijn gevechten niet spannend genoeg zouden zijn geweest.

Een aantal grote organisaties zouden geïnteresseerd zijn in Mokaev om deze in te lijven. Een van de gegadigden zou Brave FC zijn die ook in Nederland actief is in samenwerking met Enfusion.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws