Jake Paul beschuldigd van omkoping: 'Kocht winst bokswedstrijden' Nieuws
Nieuws

Jake Paul beschuldigd van omkoping: 'Kocht winst bokswedstrijden'

Jake Paul beschuldigd van omkoping: 'Kocht winst bokswedstrijden'

Jake Paul wordt beschuldigd van omkoping door een insider. YouTube-ster zou al zijn bokswedstrijden hebben gekocht. De bewering zorgt voor veel ophef en lijkt Jake's aankomende wedstrijd tegen bokslegende Mike Tyson op spanning te zetten.

Er is opschudding ontstaan rondom Jake Paul’s aankomende bokswedstrijd tegen Mike Tyson. Dit nadat een insider beweerde dat Paul eerdere gevechten zou hebben gekocht. Deze beschuldigingen kwamen aan het licht via Julian Woodley.

Deze claimt de neef te zijn van voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley. Volgens Julian voorspelt hij dat Tyson de wedstrijd zal winnen. Tenzij Paul de overwinning weet te ‘kopen’, net zoals hij dat volgens hem eerder zou hebben gedaan.

Julian Woodley beweert dat Tyron Woodley werd betaald om te verliezen

Julian Woodley deed de opmerkelijke uitspraak dat zijn vermeende neef, Tyron Woodley, eerder door Jake Paul werd betaald om hun bokswedstrijd in 2021 te verliezen. “Als het gevecht omgekocht is, wint Jake Paul. Anders zal Mike Tyson hem knock-out slaan,” zei Julian.

Hij beweerde zelfs dat Tyron zijn verlies zou hebben gevierd, wat de geruchten over een mogelijk omgekochte wedstrijd verder aanwakkerde. Dit zorgde uiteraard voor veel reacties, vooral van Tyron zelf.

Tyron Woodley reageert fel op de beschuldigingen

De voormalige UFC-kampioen Tyron Woodley was er snel bij om deze beschuldigingen van zijn zogenaamde neef te ontkennen en reageerde fel op Twitter. Hij maakte duidelijk dat hij niets te maken heeft met Julian en ontkende ooit te zijn betaald om een wedstrijd te verliezen.

Ondertussen blijft de discussie doorgaan, vooral omdat Mike Tyson, die inmiddels 58 jaar is en kampt met gezondheidsproblemen, al eens de wedstrijd heeft uitgesteld. Of het gevecht daadwerkelijk doorgaat en wie er uiteindelijk wint, blijft spannend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws