Jake Paul gebroken na afzeggen Mike Tyson gevecht: 'vervanger gevonden' Nieuws
Nieuws

Jake Paul gebroken na afzeggen Mike Tyson gevecht: 'vervanger gevonden'

Jake Paul gebroken na afzeggen Mike Tyson gevecht: 'vervanger gevonden'

Het gevecht tussen de spraakmakende YouTube-ster Jake Paul en bokslegende Mike Tyson, dat oorspronkelijk gepland stond voor 20 juli, is afgelast. De reden hiervoor zijn gezondheidsproblemen bij Tyson. Maar Logan Paul de broer van Jake biedt zich aan als vervanger.

In een video op platform [X] reageert Jake Paul zichtbaar aangeslagen op het nieuws. "Verwoestend nieuws", zo noemt hij de aankondiging. "Ik ben er kapot van. We hebben hier met z'n allen ongelofelijk hard voor getraind. Ik voel me slecht voor iedereen die betrokken is bij dit evenement, inclusief de undercard. Dit is een kans die ons allemaal is afgepakt."

Jake Paul teleurgesteld

Ondanks zijn teleurstelling benadrukt Paul het belang van Tyson's gezondheid. "De gezondheid van Mike staat voorop. Ik houd van die vent en heb enorm veel respect voor hem. Ik wil dat Mike gezond is."

MVP Promotions, de organisatie achter het evenement, heeft laten weten dat er naar een nieuwe datum voor het gevecht wordt gezocht. Deze zal op 7 juni bekend worden gemaakt.

De partij, die live te zien zou zijn via streamingdienst Netflix, zou bestaan uit acht rondes van twee minuten en zou officieel erkend worden als een professioneel boksevenement.

Logan Paul biedt zich aan als vervanger

Met de uitstelling van het gevecht rijst de vraag wie Jake Pauls nieuwe tegenstander zal zijn. Wellicht kan zijn eigen broer, Logan Paul, uitkomst bieden.

Op social media platform [X] liet Logan weten bereid te zijn om in te springen. "Mike Tyson is eruit? Ik stap in de ring en we kunnen dit eens en voor altijd beslissen, @jakepaul", aldus Logan.

Jake reageerde met humor op het voorstel van zijn broer. "Mam wil niet dat ik je knock-out sla, maar f*ck it", schreef hij. "De verliezer moet zijn achternaam veranderen."

Familiegevecht in de toekomst?

Beide Paul-broers hebben de afgelopen jaren hun weg gevonden in de bokswereld. Daarnaast hebben ze al vaker gesproken over een onderlinge confrontatie.

Logan Paul heeft twee keer tegen YouTuber KSI, voormalig Bellator-vechter Dillon Danis en bok ícone Floyd Mayweather Jr. gevochten. Inmiddels richt hij zich meer op zijn carrière als WWE-worstelaar.

Jake Paul daarentegen is serieus gaan boksen. Sinds zijn professionele debuut in 2020 heeft hij al tien wedstrijden op zijn naam staan. Hij heeft tegen YouTubers, professionele boksers en voormalig MMA-kampioenen als Ben Askren, Tyron Woodley en Anderson Silva gevochten.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws