Jake Paul vs Mike Tyson afgelast: 'Fans zwaar teleurgesteld' Nieuws
Nieuws

Jake Paul vs Mike Tyson afgelast: 'Fans zwaar teleurgesteld'

Jake Paul vs Mike Tyson afgelast: 'Fans zwaar teleurgesteld'

Het gevecht tussen YouTube-ster Jake Paul en bokslegende Mike Tyson is afgelast. De eerder aangekondigde datum van 20 juli zal worden verplaatst. De reden hiervoor is een recentelijke opspelen van een maagzweer bij Tyson waardoor hij de komende weken niet volledig kan trainen. Vorig weekend werd Iron Mike al naar het ziekenhuis vervoerd nadat hij onwel was geworden op het vliegveld.

De organisatoren van het evenement benadrukken dat het gevecht niet is geannuleerd, maar enkel uitgesteld. Zowel Paul als Tyson verdienen immers een eerlijke kans om zich voor te bereiden op deze unieke confrontatie. De nieuwe fight date zal naar verwachting eind volgende week bekend worden gemaakt.

Fans teleurgesteld, maar begripvol

Het nieuws van de uitstelling zal ongetwijfeld teleurstellend zijn voor fans die zich al verheugden op dit spektakel. Toch tonen velen begrip voor de situatie. De gezondheid van Tyson staat immers voorop en een gevecht op volle kracht belooft een veel spannender kijkervaring.

Blijf op de hoogte!

Houd de onze website in de gaten voor updates over de nieuwe fight date. Wees er zeker van dat dit gevecht, wanneer het daadwerkelijk plaatsvindt, een evenement zal zijn om niet te missen!

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws