Nieuws

Jake Paul gooit keiharde beelden online: 'bikkelhard'

Het is bijna zover! Jake Paul gaat de ring in tegen niemand minder dan Mike Tyson. Op 15 november staan de twee tegenover elkaar voor een gevecht van acht rondes in het AT&T Stadium in Texas.

Het gevecht had eigenlijk al in juli plaats moeten vinden, maar Tyson kreeg te maken met een medisch probleem, dus het werd uitgesteld. Gelukkig is hij nu weer helemaal klaar om te knokken.

Mike Tyson is terug in vorm

Afgelopen vrijdag verraste Tyson zijn fans door een video van zijn training te posten. En eerlijk is eerlijk, hij ziet er nog steeds gevaarlijk goed uit. Ondanks zijn leeftijd, beweegt hij snel en krachtig. Je kunt echt zien dat hij er zin in heeft. Het feit dat een bokslegende als Tyson nog steeds zo intensief traint, heeft iedereen weer helemaal enthousiast gemaakt voor het gevecht.

Jake Paul laat ook van zich horen

Jake Paul bleef natuurlijk niet achter. De dag na Tyson’s video, deelde hij zijn eigen trainingsbeelden. Daarin liet hij zien dat ook hij serieus traint voor deze wedstrijd. Paul, die ooit begon als YouTuber, heeft inmiddels al wat bokspartijen op zijn naam staan en laat zien dat hij dit gevecht niet licht opneemt.

Maar zoals we Jake Paul kennen, blijft het niet alleen bij trainen. In plaats van alleen zijn sparringsessies te delen, gooide hij er nog een tweede video tegenaan waarin hij zijn oude rivaal KSI voor gek zet.

De ruzie tussen Jake Paul en KSI blijft knetteren

De vete tussen Jake Paul en KSI is inmiddels legendarisch. Al jaren praten ze over een mogelijk gevecht, maar tot nu toe is het er nog steeds niet van gekomen. KSI daagt Paul al tijden uit, maar het lijkt er steeds weer op dat het niet doorgaat. En hoewel alle ogen nu gericht zijn op Paul’s gevecht met Tyson, kunnen fans niet wachten om te zien of hij ooit de ring in stapt met KSI.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws