Jake Paul krijgt haat van echte boksfans: 'Dit is waarom' Nieuws
Nieuws

Jake Paul krijgt haat van echte boksfans: 'Dit is waarom'

Jake Paul krijgt haat van echte boksfans: 'Dit is waarom'

Jake Paul is een schande voor de bokswereld. Als volwassen man die fan van hem is, heb je serieus hulp nodig en moet je je schamen. Zo vindt het vechtsport expertise platform Knowles Emma.

Paul heeft een geschiedenis van het uitzoeken van tegenstanders die duidelijk geen match voor hem zijn. Zijn opponenten zijn vaak veel ouder, gepensioneerd, of hebben geen ervaring in het boksen.

Tegenstanders uitkiezen is een belediging voor de Sport

Hij vocht tegen Ben Askren, een 40-jarige gepensioneerde UFC-vechter die een heupoperatie onderging en geen enkele bokservaring had. Daarna kwam Tyron Woodley, een andere 40-plusser met een verliesreeks in de UFC en zonder boksachtergrond. Het leek er zelfs op dat Woodley opzettelijk verloor.

Paul daagde ook de legendarische, 50-jarige bokser Floyd Mayweather uit, die meer dan 80 pond lichter is. Manny Pacquiao, een andere legende van 48+, werd ook genoemd. Nog erger, hij vecht nu tegen Mike Tyson, een 60-jarige gepensioneerde bokser met gezondheidsproblemen.

Ontwijken van echte uitdagingen

Paul beweert een bokser te zijn, maar vermijdt consequent echte uitdagingen. Hij koos ervoor om niet te vechten tegen Canelo Alvarez, ondanks zijn uitspraken dat hij hem zou kunnen verslaan. Ook daagde hij de gepensioneerde bokser Lennox Lewis uit.

jake paul mike perry

UFC-president Dana White heeft openlijk vraagtekens gezet bij Pauls tegenstanders, verlangend naar een gevecht tegen een bokser van ongeveer dezelfde leeftijd en gewicht. Na eennederlaag tegen Tommy Fury, een echte bokser, keerde Paul terug naar zijn oude tactiek: het uitvechten van gepensioneerde boksers van 40+.

Mike Perry verloor expres?

Aan de uitslag van zijn gevecht met Mike Perry afgelopen weekend wordt zwaar getwijfeld. wWederom een ex-UFC-vechter zonder bokservaring. Dit alles benadrukt het patroon van Paul: het vermijden van echte boksers om zijn ongeslagen record te behouden en zichzelf als bokser te positioneren.

Het is duidelijk dat Jake Paul de bokswereld een slechte naam geeft. Zijn gedrag is een belediging voor de sport en zijn fans verdienen beter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws