Jake Paul onthult leugens UFC baas White: 'Email bewijs' Nieuws
Nieuws

Jake Paul onthult leugens UFC baas White: 'Email bewijs'

Jake Paul onthult leugens UFC baas White: 'Email bewijs'

Jake Paul blijft in conflict met UFC-baas Dana White over zijn vermeende ban bij UFC-evenementen. White beweert dat niemand is verbannen, maar Paul zegt het tegendeel te kunnen bewijzen. Dit conflict zet de bokswereld en UFC-fans weer op scherp, met grote vraagtekens over wat er werkelijk speelt.

Tijdens UFC 306 wist Jake Paul, in een geniale vermomming, stiekem het iconische evenement binnen te komen. Dit deed hij ondanks wat hij noemt een levenslange ban van de UFC, opgelegd door Dana White zelf. Toen hij eenmaal binnen was, leek het alsof Paul de ultieme grap uithaalde met de UFC-baas. Maar toen Dana White daarna werd gevraagd naar de aanwezigheid van Paul, ontkende hij dat er überhaupt sprake was van een ban.

Jake Paul sluipt binnen bij UFC 306

“Oscar De La Hoya was er ook, laten we het zo zeggen,” zei White na het evenement. “Niemand is verbannen van de UFC. Kijk, die jongen weet hoe hij zichzelf moet promoten, dat doet hij goed. Jake Paul is welkom bij de UFC.”

Dat lijkt een compleet andere toon dan wat White liet horen na UFC 261. Toen werd Paul geconfronteerd met boze “F--- Jake Paul”-kreten uit het publiek en een verhitte discussie met commentator en voormalig vechter Daniel Cormier. Het leek toen overduidelijk dat Paul niet bepaald geliefd was in de UFC-wereld, en de sfeer tussen hem en White was ijskoud.

Paul onthult het bewijs

Volgens Jake Paul doet Dana White nu alsof er niets aan de hand is. “Hij zegt dat alleen maar om te doen alsof ik nooit geband was,” vertelde Paul in een interview met Sports Illustrated. “Maar hij heeft me zeker een e-mail gestuurd waarin staat dat ik elke keer dat ik een UFC-evenement bezoek, wordt beschuldigd van huisvredebreuk en niet welkom ben. Dus dit is Dana die doet wat hij het beste kan, en dat is liegen.”

Paul lijkt er zeker van te zijn dat White een spelletje speelt en beweert zelfs dat hij de e-mails heeft waarin het duidelijk staat. Fans blijven ondertussen in het ongewisse over wie de waarheid spreekt. Maar zoals vaak het geval is in de wereld van gevechtssporten, lijkt de waarheid ergens in het midden te liggen.

Jake Paul richt zich op Mike Tyson

Ondanks het voortdurende conflict met de UFC, heeft Jake Paul zijn focus verlegd naar een andere gigantische uitdaging: zijn boksgevecht tegen de legendarische Mike Tyson, dat op 15 november plaatsvindt in het Cowboys Stadium. Dit gevecht wordt nu al gezien als een van de grootste bokswedstrijden van het jaar, en Paul is klaar om te strijden.

“Het trainingskamp is echt intens,” vertelde Paul. “Ik spar met jongens van 140 kilo, de een na de ander. Mijn lichaam is kapot. Mijn botten doen pijn. Ze slaan veel harder en alleen al worstelen met ze in de ring is een nachtmerrie. Maar op 15 november ben ik klaar. We trainen hard zodat het gevecht makkelijker wordt.”

Jake Paul onthult leugens UFC baas White: 'Email bewijs'

Jake Paul, die bekendstaat om zijn bravoure, heeft zelfs een opvallende weddenschap voorgesteld aan Tyson. Als de 58-jarige bokslegende het gevecht voorbij de vierde ronde haalt, zal Paul hem vijf miljoen dollar extra betalen. Maar als Tyson dat niet lukt, moet hij een tattoo laten zetten met de tekst: “I love Jake Paul.”

Hoewel dit op het eerste gezicht gewoon een grappige weddenschap lijkt, is het niet alleen discutabel – het lijkt ook weinig interesse te wekken bij Tyson zelf. Hij heeft nog niet gereageerd op de uitdaging van Paul en lijkt vooral gefocust op het gevecht.

“Hij heeft nog niet op de weddenschap gereageerd, en ik denk eerlijk gezegd dat hij dat ook niet gaat doen,” zei Paul. “Ik denk dat hij volledig in zijn oorlogsmodus zit. Hij weigert interviews te doen, dus dat zegt wel wat.”

Een strijd om naar uit te kijken

Het gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson zal plaatsvinden op vrijdag 15 november, en is gratis te bekijken met een Netflix-abonnement. Met Paul’s scherpe uitspraken en Tyson’s ijzige stilte, belooft het een spectaculair gevecht te worden. Of Tyson de weddenschap accepteert of niet, dat zullen we pas weten op de dag zelf. Eén ding is zeker: dit gevecht gaat iedereen in de wereld van boksen en UFC aan de buis gekluisterd houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws