Nieuws

Jake Paul onthult reden voor afgelast Mike Tyson gevecht?

Jake Paul heeft eindelijk verteld waarom zijn geplande gevecht met bokslegende Mike Tyson niet doorging? Niet de maagzweer van Iron Mike bleek de oorzaak maar een rib blessure bij Jake zou de oorzaak zijn. Dit beweert Juicekanaal Boxing club die lijkt te zijn opgezet om geld te verdienen met nep nieuws rond het komende gevecht.

"Na maanden van geruchten en speculatie, waarin fans zich afvroegen wat er was misgegaan, heeft Jake nu duidelijkheid gegeven: hij liep een ribblessure op en moest het gevecht afzeggen. Voor velen die uitkeken naar dit epische duel, is dit natuurlijk een flinke teleurstelling", zegt Boxing club die duidelijk gebruik maakt van AI om de boel te flessen.

Is Jake's blessure echt of een smoes?

"Jake zegt dat hij door een ongeluk een rib brak, waardoor hij niet kon vechten. Maar eerlijk? Niet iedereen gelooft hem. Zelfs Mike Tyson lijkt zijn twijfels te hebben en heeft in interviews gesuggereerd dat er misschien meer speelt dan alleen een blessure. Sommige fans vragen zich af of Jake de blessure niet verzonnen heeft om onder het gevecht uit te komen. Is het puur pech, of is hij toch een beetje bang voor wat Tyson hem in de ring zou aandoen?", aldus Boxing club.

Laat je niet misleiden

Als je een beetje oplet en de serieuze media in de gaten houdt zal je ontdekken dat er niets aan de hand is en dat Mike Tyson inderdaad wat problemen met zijn gezondheid had. 15 november gaat het gevecht gewoon door en zullen de fans ervaren of de boklsgende het nog in zich heeft om te schitteren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws