Jake Paul onthult zijn '50/50' strategie voor eerste MMA-tegenstander en gevecht Nieuws
Nieuws

Jake Paul onthult zijn '50/50' strategie voor eerste MMA-tegenstander en gevecht

Jake Paul onthult zijn '50/50' strategie voor eerste MMA-tegenstander en gevecht

Jake Paul, bekend van zijn bokscarrière, heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Mixed Martial Arts (MMA), waar hij zijn debuut zal maken in de Professional Fighters League (PFL). Het proces om een tegenstander te kiezen voor deze nieuwe onderneming wordt zorgvuldig afgewogen.

In afwachting van zijn MMA-debuut staat Paul op 15 december in Orlando tegenover Andre August voor zijn volgende bokswedstrijd. Hij komt terug na een overwinning op voormalig UFC-ster Nate Diaz met een unanieme beslissing, een herstel na zijn eerste professionele nederlaag.

Aanloop naar het Debuut

Buiten de boksring is Paul al druk bezig met de voorbereidingen op zijn langverwachte eerste gevecht in de MMA-kooi, tegen een nog te bepalen tegenstander. In een recent interview met The MMA Hour sprak Paul over wat hij zoekt in zijn eerste MMA-gevecht en herbevestigde zijn interesse om het nog eens op te nemen tegen Diaz, maar dan in de kooi.

"Het moet een grote naam zijn, maar tegelijkertijd moet het een gevecht zijn waarvan ik denk dat de kansen 50/50 liggen," zei Paul. "Nate Diaz is de perfecte persoon daarvoor. Ik weet echt, met heel mijn hart, dat ik hem kan verslaan, maar ik weet ook dat het een uitdaging wordt om tegen Nate te vechten."

Criteria voor de perfecte MMA-tegenstander

"We willen snel een MMA-gevecht laten plaatsvinden. De tegenstander moet volkomen logisch zijn... Ik zou er echt, echt, echt hard voor moeten werken, maar dat is wat me opwindt; het aangaan van gevechten waarbij de kans op winst 50/50 is."

Een tijdschema voor Paul's eerste MMA-gevecht is nog niet besproken, maar na het gevecht in augustus zou hij potentieel zijn aandacht kunnen richten op MMA. Hij heeft ook gehint op een rematch met Tommy Fury, die hem eerder dit jaar zijn eerste carrièrenederlaag toebracht.

Paul wil een vergelijkbare benadering hanteren in MMA als hij in het boksen heeft gedaan, en de aandacht van de sport trekken door het op te nemen tegen top-tegenstanders.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws