Jake Paul overweegt debuut in bruutste vechtsport ooit Nieuws
Nieuws

Jake Paul overweegt debuut in bruutste vechtsport ooit

Jake Paul overweegt debuut in bruutste vechtsport ooit

Jake Paul sluit een Bare-Knuckle boksdebuut niet uit na zijn gevecht op 20 juli tegen Mike Perry. De YouTuber en bokser hint naar een mogelijk gevecht in de MMA-kooi of zelfs in de bloederige Bare-Knuckle ring met Perry na afloop.

Pauls oorspronkelijke tegenstander was bokslegende Mike Tyson maar de 57-jarige moest zich terugtrekken vanwege een maagzweer. De controversiële clash bekritiseerd vanwege het leeftijdsverschil van 30 jaar, is nu verplaatst naar 15 november.

Om scherp te blijven neemt Paul het nu op tegen Perry in Florida. De spraakmakende Amerikaan, 32, verliet de UFC in 2021 met een 14-8 MMA record om zich aan te sluiten bij Bare Knuckle Fighting Championship.

Mike Perry koning van het geweld

Hij is sindsdien het gezicht van BKFC geworden met vijf opeenvolgende overwinningen maar stapt nu pas voor de tweede keer de boksring in. Perry verloor zijn professionele boksdebuut in 2015, maar dit weerhield hem er niet van zichzelf uit te roepen tot 'King of Violence'.

Paul, 27, heeft een record van 9-1 in de ring met zijn enige nederlaag tegen Tommy Fury, de 25-jarige broer van Tyson Fury, in maart 2023.

Beide vechters beloven een spectaculair gevecht. Paul hint zelfs naar een mogelijk Bare-Knuckle debuut na afloop: "Ik denk dat een gevecht tussen mij en Perry in MMA of Bare-Knuckle erg interessant is. Laten we eerst zien wat er op 20 juli gebeurt, maar ik sta ervoor open. Ik wil een MMA-gevecht doen en ik denk dat Perry eigenlijk een goede tegenstander is voor zowel MMA als misschien Bare-Knuckle."

Of Paul daadwerkelijk de overstap naar Bare-Knuckle zal maken, is nog onduidelijk. Eerst moet hij afrekenen met Perry in de boksring. De spanning is te snijden en fans kunnen zich verheugen op een knokpartij van formaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws