Jake Paul slaat keihard terug na kritiek: 'Geeft show weg in MMA-kooi' Nieuws
Nieuws

Jake Paul slaat keihard terug na kritiek: 'Geeft show weg in MMA-kooi'

Jake Paul slaat keihard terug na kritiek: 'Geeft show weg in MMA-kooi'

Op 15 december staat Jake Paul voor zijn zwaarste uitdaging in het boksen tot nu toe, hij weerlegt de kritiek op zijn aanstaande tegenstander door terug te slaan naar zijn haters.

Jake Paul (7-1) gaat de strijd aan met Andre August (10-1-1) in een acht ronden tellend cruiserweight-gevecht in het Caribe Royale Resort in Orlando, Florida. Het gevecht staat bovenaan de affiche van MVP's Most Valuable Prospects IV en wordt aangeboden als onderdeel van het standaard DAZN-abonnement.

Tegenstander met ervaring

Hoewel August de meest ervaren tegenstander van Paul tot nu toe is, draagt hij niet dezelfde bekendheid met zich mee als sommige van Paul's eerdere tegenstanders. Paul heeft gereageerd op degenen die kritiek uiten op deze match-up.

"Hou je mond als je nog steeds aan het haten bent", zegt Paul die een opsomming maakte van August.

August heeft vijf knock-outoverwinningen op zijn naam; Paul heeft er vier. Na zijn eerste nederlaag eerder dit jaar, een split decision tegen Tommy Fury in februari in Saoedi-Arabië, herstelde Paul zich met een overwinning op Nate Diaz in een 10-ronde gevecht in augustus. Paul liet de voormalige UFC-ster vallen in ronde 5 en behaalde een unanieme beslissingswinst.

"Vraag en ik zal leveren. August heeft meer KO's dan ik, meer overwinningen dan ik, meer ervaring dan ik, maar ik hou van gokken. De weg naar wereldkampioen begint hier. Puur en simpel boksen."

Tevens hintte Paul opnieuw op een MMA-gevecht door een video van zichzelf in MMA-vechtkleding te plaatsen. Men verwacht dat de YouTube-ster zijn eerste MMA-gevecht zal hebben in 2024 bij PFL. Critici hopen dat Paul het opneemt tegen een ervaren vechter om een goede eerste indruk te maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws