Nieuws

'Jake Paul slaat Mike Tyson knock-out': Nieuwe bokskoning

Jake Paul houdt zich niet in als het gaat om zijn aankomende gevecht tegen legende Mike Tyson in november. Paul is ervan overtuigd dat hij de ring als winnaar zal verlaten, ondanks de reputatie van Tyson. "Ik weet dat Mike Tyson de moeilijkste tegenstander is die ik tot nu toe heb gehad," zei Paul tijdens zijn optreden in The Claman Countdown afgelopen donderdag. "Maar ik ben de nieuwe koning van de boksen."

Het gevecht, het eerste officiële gevecht van Tyson in bijna twee decennia, vindt plaats op 15 november in het AT&T Stadium in Arlington, Texas.

Paul heeft vertrouwen in zijn kansen tegen Tyson

Hoewel Tyson bekend staat als een van de meest gevreesde boksers aller tijden, gelooft Paul dat hij hem kan verslaan. "Ik ben gewoon zelfverzekerd in mijn kunnen. Ik train hard en ben actief," zei hij. "Tyson is een beest, de gevaarlijkste man op aarde. Maar dat zeiden ze ook over al mijn eerdere tegenstanders. Kijk wat ik met Anderson Silva heb gedaan. Ook een legende."

Paul voegde eraan toe dat het voor hem een eer is om tegenover een legende te staan, maar dat hij vastbesloten is om zijn stijl door te zetten. "Je gaat zien hoe ik een van de grootste ooit knock-out sla, of je het nu leuk vindt of niet. Hij wil vechten, en het is voor mij een eer om tegenover hem te staan, maar ik doe waar ik goed in ben: mensen in slaap sturen."

Paul en zijn app Betr willen wedden toegankelijker maken voor iedereen

Naast het aankomende gevecht besprak Paul samen met mede-oprichter Joey Levy ook hun snelgroeiende sport-gaming app, Betr, die in 2022 werd gelanceerd. Volgens Paul biedt de app een "leukere, dynamische en eenvoudigere manier" om deel te nemen aan sportweddenschappen.

Levy legde uit dat de app is ontworpen om de ervaring van wedden eenvoudig te maken, niet alleen voor bestaande sportwedders, maar ook voor casual fans die nog nooit eerder hebben gewed. "We willen het proces vereenvoudigen en een gebruiksvriendelijke interface aanbieden, zodat iedereen direct kan meedoen," vertelde hij.

Betr heeft momenteel rond de zeven miljoen abonnees en beweert het grootste sportgaming merk te zijn op TikTok, met drie miljard impressies sinds de lancering.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws