Jake Paul stomdronken afgevoerd uit Parijse Hotspot: 'Beveiliging grijpt in' Nieuws
Nieuws

Jake Paul stomdronken afgevoerd uit Parijse Hotspot: 'Beveiliging grijpt in'

Jake Paul stomdronken afgevoerd uit Parijse Hotspot: 'Beveiliging grijpt in'

Jake Paul de Amerikaanse bokser en YouTube-ster zorgde gisteravond voor opschudding in het chique Parijse restaurant L'Avenue. Nadat hij volgens getuigen overmatig had gedronken moest hij door zijn beveiliging worden geholpen om het restaurant te verlaten.

Bokser Paul die momenteel in Parijs verblijft als mentale coach voor het Amerikaanse boksteam lijkt zijn rol als mentor iets te serieus te hebben genomen. Met een uit de hand gelopen feestnacht als gevolg.

Olympi毛rs Feesten in L'Avenue: Jake Paul verliest de Controle

Het restaurant L'Avenue, een geliefde hotspot voor beroemdheden en atleten, was gisteravond het toneel van een uitbundig feest ter ere van de Olympische sporters.

Hoewel de sfeer aanvankelijk ontspannen was, sloeg deze al snel om toen Jake Paul zichtbaar onder invloed raakte. Videobeelden die later opdoken, tonen een Paul die nauwelijks op zijn benen kan staan en met moeite door zijn beveiliging naar buiten wordt gedragen.

Jutta Leerdam Ontbreekt: Jake Paul alleen op avontuur

Opvallend was de afwezigheid van Jutta Leerdam, de Nederlandse topschaatster en de huidige partner van Jake Paul. Haar afwezigheid roept vragen op over de relatie van het stel, vooral gezien de omstandigheden van Pauls gedrag.

Volgens Logan Paul, Jake's broer, is het drankgebruik van Jake een groeiend probleem. Logan verklaarde eerder dat Jake zelfs vlak voor zijn gevecht met Mike Perry vorige maand nog alcohol had gedronken, wat vragen oproept over zijn toewijding aan de sport en zijn professionele verantwoordelijkheden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws