Jake Paul verdacht van doping gebruik: 'Steroïden schandaal' Nieuws
Nieuws

Jake Paul verdacht van doping gebruik: 'Steroïden schandaal'

Jake Paul verdacht van doping gebruik: 'Steroïden schandaal'

Mike Perry is ervan overtuigd dat zijn aankomende tegenstander Jake Paul doping gebruikt. In een interview speculeerde Perry openlijk over Paul's fysieke transformatie en de betrouwbaarheid van de dopingcontrole.

Oorspronkelijk zou Jake Paul het in juli opnemen tegen bokslegende Mike Tyson. Door een wijziging in de planning krijgt nu BKFC-vechter Mike Perry de kans om tegen Paul te boksen.

Dit gevecht, dat op 20 juli in de Amalie Arena in Tampa, Florida plaatsvindt, is een enorme kans voor Perry. Paul is een bekende naam in de vechtsportwereld en Perry wil bewijzen dat hij hem kan verslaan.

Dopingtests heet hangijzer

Doping is een terugkerend thema rondom Jake Paul. Tijdens een recente podcast werd Perry gevraagd naar de dopingcontrole voor hun gevecht.

jake paul

"Hij moet wel iets gebruiken," aldus Perry. "Als hij werkelijk van 95 kilo naar 104 kilo is gegaan, dan móet hij iets hebben gebruikt. Ik weet niet hoe de dopingcontrole zal verlopen. Misschien testen ze mij wel en hem niet. Dat is prima. Ik heb al tegen mensen gevochten die doping gebruikten".

Perry verdenkt Paul van dopinggebruik

"Ik weet dat ik heb getraind met mensen die verboden middelen gebruikten. Zo is het nou eenmaal. Ze mogen mij elke dag testen. Ik eet kip, biefstuk en rijst, ik train hard en ik houd ervan om te vechten. Voor mij draait het vooral om de mentale weerbaarheid."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws