Jake Paul verliest uitdaging en geld! 'Geen beste bokser' (video) Nieuws
Nieuws

Jake Paul verliest uitdaging en geld! 'Geen beste bokser' (video)

Jake Paul verliest uitdaging en geld! 'Geen beste bokser' (video)

Jake Paul verloor een boksvaardigheden-uitdaging van UFC-ster Bo Nickal tijdens een podcast. Ze speelden met een reflexbal, maar beseften dat dit niet representatief was voor hun bokskunsten.

Bo won met acht slagen tegen Jake's zes. Beiden doneerden $1.000 aan Paul's stichting Boxing Bullies, gericht op het bevorderen van zelfvertrouwen en leiderschap bij jongeren door boksen en strijd tegen pesten.

Jake Paul bokst tegen Nate Diaz

Ze werkten samen aan projecten sinds Nickal tekende bij Paul's sportmedia-bedrijf Betr. In de aflevering "Bo Gets Betr" bespraken ze hun sportgeschiedenis en winnaars mentaliteiten. Fans reageerden op de video door te zeggen dat Nickal geen beste bokser is, en niet kan tippen aan fan favoriet Jake.

Jake benadrukte de noodzaak van vastberadenheid en veerkracht om kritiek te trotseren op weg naar succes. Deze zaterdag zal blijken of Jake zijn vaardigheden tot een succes kan brengen in zijn bokswedstrijd tegen UFC badboy Nate Diaz.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws