Nieuws

Jake Paul verruilt boksring voor coach baantje in Frankrijk

Jake Paul, bekend van zijn controversiële carrière als YouTuber en bokser, heeft een nieuwe uitdaging aangenomen. De Amerikaan gaat als mentale coach mee met het Amerikaanse boksteam naar de Olympische Spelen in Parijs.

Paul maakte in december bekend dat hij een samenwerking was aangegaan met Team USA Boksen en dit zomer aanwezig zou zijn in de Franse hoofdstad. Tot nu toe was onduidelijk wat zijn precieze rol zou zijn. In een recente aflevering van zijn podcast, BS W/ Jake Paul, onthulde hij dat hij de mentale coach van het team zal zijn.

De mentale coach van Team USA Boksen

"De Olympische Spelen staan voor de deur en ik ben de mentale coach van Team USA Boksen," zei hij na zijn knock-out overwinning op Mike Perry. "We brengen over ongeveer drie dagen een documentaire uit over mijn tijd met Team USA Boksen. Het zijn geweldige kinderen en ik wil het beste voor ze. Ik weet dat sommigen van hen met medailles naar huis zullen gaan, maar we gaan voor goud."

De Olympische bokswedstrijden beginnen op 27 juli en eindigen op 10 augustus. Dit zal waarschijnlijk geen invloed hebben op Pauls voorbereidingen voor zijn gevecht tegen Mike Tyson op 15 november.

Het Amerikaanse team bestaat uit vier mannen en vier vrouwen. Onder hen bevinden zich talentvolle boksers als Roscoe Hill, Jahmal Harvey, Omari Jones, Jajaira Gonzalez, Morelle McCane, Jennifer Lozano, Alyssa Mendoza en Joshua Edwards.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws