Jake Paul's vriendin zwaar bedreigd! 'Ik ga je kapot slaan' Nieuws
Nieuws

Jake Paul's vriendin zwaar bedreigd! 'Ik ga je kapot slaan'

Jake Paul's vriendin zwaar bedreigd! 'Ik ga je kapot slaan'

Amanda Serrano vriendin en bokspartner van Jake Paul belooft deze zaterdag niets heel te laten van Heather Hardy als de twee tegen elkaar boksen. Serrano is als favoriet aangemerkt in de krachtmeting tegen Hardy tijdens het boksevent op 5 augustus.

Op 5 augustus belooft het een historische dag te worden voor de bokswereld, met een episch evenement waarbij topbokser Amanda Serrano en voormalig MMA-vechter Heather Hardy elkaar tegenover zullen staan in een meeslepende bokswedstrijd.

Het spektakel vindt plaats op hetzelfde event waar Jake Paul het in de ring opneemt tegen Nate Diaz. Terwijl beide dames vastberaden zijn om een harde strijd te leveren, hebben de bookmakers Amanda Serrano aangemerkt als de favoriet om te winnen.

Ik sla je helemaal kapot

Amanda Serrano, die niet alleen een fenomenale bokser is maar ook een goede vriendin van Jake Paul, zal de uitdaging aangaan met Heather Hardy, een voormalig MMA-vechter met een stevige reputatie. De spanning rond dit duel is tastbaar, en fans kunnen zich voorbereiden op een avond vol actie, vaardigheid en vastberadenheid.

Hardy echter heeft al aangegeven niets heel te zullen laten van Serrano, Hardy staat bekend als een pitbull en veel fans zullen zich de beelden nog herinneren waarin de Amerikaanse onder het bloed de ring verliet in haar laatste wedstrijd. Hardy heeft dan ook maar een boodschap voor Serrano; "ik ga haar kapot slaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws