Jamal Ben Saddik live op TV: 'Reactie op Verhoeven incident en schorsing' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik live op TV: 'Reactie op Verhoeven incident en schorsing'

Jamal Ben Saddik live op TV: 'Reactie op Verhoeven incident en schorsing'

Jamal Ben Saddik zal vanavond voor het eerst zelf reageren op het incident met Rico Verhoeven van 9 maart tijdens de Glory Grand Prix. Ben Saddik doet zijn verhaal in het programma Renze op RTL 4 om 22:00 uur. Renze Klamer gastheer van het programma maakte via zijn Insta story bekend dat Ben Saddik aansluit in zijn programma.

Vandaag plaatste Jamal Ben Saddik een video van het incident online die gefilmd werd vanuit een andere invalshoek dat tot dusver te zien was. Daar is te zien dat Nabil Khachab die zijn wedstrijd tegen de Glory kampioen had afgerond in discussie raakt met de coach van Verhoeven.

Dat Ben Saddik na het plaatsen van de video een grote TV zender opzoekt om zijn verhaal te doen, wijst er volgens insiders op dat de Marokkaanse atleet wel eens meer zal kunnen gaan vertellen dan alleen details het incident of zijn 6 maanden schorsing die volgde.

Wat gaat Jamal Ben Saddik vanavond prijsgeven op TV?

Eerder dit jaar raakte Ben Saddik al in conflict met Glory over deelname aan de zwaargewicht Grand Prix. De organisatie zegt dat Ben Saddik zelf niet mee wilde doen. Kort na de heisa omtrent de GP werd Ben Saddik geopereerd aan de ziekte kanker die teruggekeerd was. Maar keerde de atleet kort na de operatie alweer terug naar de sportschool.

Wat Ben Saddik naar buiten zal brengen vanavond is niet bekend. Een ding is zeker dat de fans maar ook experts en prominenten uit de vechtsport op de punten van hun stoelen zullen zitten om te horen wat de topkickbokser te vertellen heeft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws