Nieuws

Jamal Ben Saddik slaat Remy Bonjasky onderuit: Onverwacht

Jamal Ben Saddik, de Marokkaanse vechter waar iedereen vol spanning op wacht, is klaar voor zijn comeback in Glory. Terwijl zijn fans de dagen aftellen denken velen terug aan een van zijn meest gedenkwaardige gevechten. De keer dat hij Remy Bonjasky een pak slaag gaf dat niemand snel zal vergeten. Het was tijdens Glory 4 in Tokio in 2012 dat de toen 22-jarige Ben Saddik zijn naam echt vestigde in de kickbokswereld.

Ben Saddik tegen Bonjasky: Jong talent tegen de veteraan

In de kwartfinale van de Glory 4 Heavyweight Grand Slam stond Ben Saddik oog in oog met een legende. Remy Bonjasky die drie keer de K-1 Wereld Grand Prix had gewonnen leek de gedoodverfde favoriet. Maar vanaf het begin liet Ben Saddik zien dat hij niet onder de indruk was van de reputatie van zijn tegenstander. Het werd meteen een gevecht op hoog tempo. Waarin de jonge Marokkaan liet zien wat hij in huis had.

Hoe Ben Saddik Bonjasky van z’n stuk bracht

Vanaf de eerste bel was duidelijk dat Ben Saddik vastbesloten was om te winnen. Bonjasky, bekend om zijn vliegende knieën en flitsende trappen, had het zwaar. Hij kon maar moeilijk door de verdediging van Ben Saddik heen breken, en elke keer als hij probeerde aan te vallen, stond de jonge vechter klaar om terug te slaan. Bonjasky, normaal zo dominant in de ring, werd van links naar rechts geslingerd en moest knokken om overeind te blijven.

Een overwinning die niemand zag aankomen

Het gevecht eindigde met een verrassende overwinning voor Ben Saddik. Hij stuurde Bonjasky meerdere keren naar het canvas en bleef maar doorrammen. Het was een wedstrijd waar iedereen het nog lang over zou hebben. Bonjasky, ondanks al zijn ervaring, kon simpelweg niet op tegen de brute kracht en lengte van de jonge Marokkaan. Voor Ben Saddik was dit een enorme stap in zijn carrière. Het liet de wereld zien dat hij iemand was om rekening mee te houden.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws