Je gelooft je ogen niet: UFC-Ster Leon Edwards waanzinnige trucje Nieuws
Nieuws

Je gelooft je ogen niet: UFC-Ster Leon Edwards waanzinnige trucje

Je gelooft je ogen niet: UFC-Ster Leon Edwards waanzinnige trucje

Leon Edwards UFC weltergewicht kampioen heeft zijn fans verrast met een ongelooflijke basketbal trick shot. Terwijl hij zich voorbereidt op zijn titelverdediging tegen Belal Muhammad op UFC 304 deze zaterdag in Manchester toont Edwards zijn veelzijdigheid buiten de octagon.

In een video die viraal ging zien we Edwards tijdens een rondje hardlopen een spectaculaire basketbal trick shot maken. Met een soepele beweging schiet hij de bal als een voetbal in de basket. Een prestatie die zelfs ervaren basketballers verbaast.

Edwards’ Basketbal Briljantje

De Britse vechter heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de grootste sterren van de UFC. Zijn brute knock-out op Kamaru Usman bij UFC 278 staat nog altijd in het geheugen gegrift van alle fans. Edwards staat bekend om zijn krachtige kicks en dit basketbal momentje is daar een buitengewoon voorbeeld van.

Focus op Titelverdediging

Terwijl Edwards zijn fans vermaakt met zijn basketbaltalent blijft zijn volledige focus gericht op de aankomende titelverdediging tegen Belal Muhammad. Het wordt een herhaling van hun eerdere ontmoeting die in een no-contest eindigde vanwege een ongelukkig momentje toen een van de vingers van Edwards in het oog van Muhammad terecht kwam.

Met de steun van het Britse publiek hoopt Edwards zijn weltergewicht titel opnieuw te verdedigen en zijn status als een van de beste MMA-vechters uit Groot-Brittannië te bevestigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws