🎥 Joodse UFC-vechter slaat Neo-Nazi met grote mond in elkaar! 'Verdiende loon' Nieuws
Nieuws

🎥 Joodse UFC-vechter slaat Neo-Nazi met grote mond in elkaar! 'Verdiende loon'

🎥 Joodse UFC-vechter slaat Neo-Nazi met grote mond in elkaar! 'Verdiende loon'

Natan Levy de Joodse UFC lichtgewicht, deelde eerder deze week een flink geducht pak slaag uit tegen een internet pester en Nazi aanhanger die hem online had uitgedaagd.

De Joodse vechter Levy heeft de UFC kooi niet betreden sinds december, waarbij hij een overwinning behaalde op Genaro Valdez. Dit was zijn tweede op rij, na eerder Mike Breeden te hebben verslagen in april. Hoewel zijn terugkeer was gepland tegenover Pete Rodriguez deze lente, werd Natan Levy's optreden op UFC Charlotte helaas geannuleerd.

Desalniettemin heeft Levy zichzelf beziggehouden via zijn YouTube-kanaal. Daar heeft Natan Levy onlangs een video geüpload waarin hij vecht tegen een Twitter-held die naar de sportschool kwam om te sparren. Het geschil begon vanwege een belediging van de vechter richting politiek analist en neo-nazi, Nick Fuentes.

Natan Levy Neemt Online Neo-Nazi Trol Onder Handen in Epische Sparringsessie

Hoewel de politiek commentator niet reageerde op de situatie, deed een van zijn fans dat wel. Op sociale media stemde Natan Levy ermee in om te vechten tegen een trol die opkwam ter verdediging van Fuentes' eer. Volgens de commentator wilde hij vechten ter verdediging van de politiek commentator, maar had hij wel enige ervaring in mixed martial arts.

Desalniettemin was het moeilijk te bepalen tijdens de daadwerkelijke sparringsessie. De Twitter-trol werd zoals verwacht vernietigd door Natan Levy, maar de twee toonden wel enig respect tijdens het trainen. Terwijl de lichtgewicht kanshebber enigszins vriendelijk was tijdens de uitwisseling, waren anderen minder vriendelijk.

UFC middengewicht Chris Curtis stond aan Natan Levy's zijde en bood zijn advies aan. Hoewel 'The Action Man' wilde horen hoe de trol piepte, was zijn teamgenoot veel minder enthousiast. In de video merkte de Israëlische vechter op dat hij de man niet ernstig wilde verwonden, maar hem wel een lesje wilde leren over respect.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws