K-1 Legende Peter Aerts breekt met Japanse vechtsportbond: 'Komen nieuwe dingen aan' Nieuws
Nieuws

K-1 Legende Peter Aerts breekt met Japanse vechtsportbond: 'Komen nieuwe dingen aan'

K-1 Legende Peter Aerts breekt met Japanse vechtsportbond: 'Komen nieuwe dingen aan'

Peter Aerts een van de kickbokslegendes uit de succes jaren van de K-1 heeft zijn samenwerking met Legend Japan Official recentelijk verbroken. Aerts was bij de organisatie betrokken en hield in maart een groot event.

De samenwerking tussen Aerts en Legend Japan Official bleek geen lang succes beschoren. Een woordvoerder van Aerts laat onze redactie vandaag weten dat de synergie er niet echt was.

"Veel willen wij er niet over kwijt, maar de synergie was er niet echt. Daar willen wij het graag bij houden", aldus de woordvoerder. Aerts die momenteel in Japan woont zit echter niet stil.

Aerts Start project met oud-K-1 Kickboksers

"Er gaat iets moois aankomen, Peter zal samen met enkele ander bekende voormalige K-1 kickboksers een nieuw project starten." Wat dat precies is kon men nog niet met onze redactie delen. Maar het beloofd iets interessants te worden.

K-1 Legende Peter Aerts breekt met Japanse vechtsportbond: 'Komen nieuwe dingen aan'
Peter Aerts met zoon Marciano

Vandaag hield Legend Japan Official een event in Chiba, Japan. De Nederlandse ongeslagen Enfusion kickbokskampioen Thian de Vries boekte daar een snelle overwinning op zijn rivaal Saito. er is echter commentaar op de wedstrijd omdat insiders vinden dat Saito's niveau te laag was om tegenover kickboksmachine De Vries te staan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws