Kickboksen en MMA veilig nu streamingdienst toch blijkt te blijven uitzenden Nieuws
Nieuws

Kickboksen en MMA veilig nu streamingdienst toch blijkt te blijven uitzenden

Kickboksen en MMA veilig nu streamingdienst toch blijkt te blijven uitzenden

Viaplay, de streamingdienst in Nederland, heeft moeite om financieel stabiel te blijven maar zal niet zoals de geruchten gaan Nederland verlaten.

Het succes van Max Verstappen in de Formule 1 en de samenwerking met Nederlandse providers zoals Ziggo, KPN, T-Mobile en Delta Fiber hebben echter geholpen om Viaplay overeind te houden. Het aanbieden van het lineaire kanaal Viaplay Xtra via deze providers heeft ervoor gezorgd dat het aantal klachten over beeldstoringen beperkt bleef, wat heeft bijgedragen aan het behoud van abonnees.

Hoewel het succes van Max Verstappen een belangrijke rol speelt in het aantrekken van kijkers naar Viaplay, brengt het ook uitdagingen met zich mee. Het fundament van Viaplay ligt bij de Formule 1, maar het aanbod van aanvullend entertainment is beperkt en investeringen in exclusieve Nederlandse content zijn stopgezet.

Kickboksen en MMA kunnen Viaplay helpen

Het overige live sportaanbod van Viaplay, zoals voetbal en darts, bereikt niet voldoende publiek. Het succes van Verstappen kan daardoor financiële problemen veroorzaken, aangezien kijkers mogelijk overstappen naar gratis alternatieven zoals de NPO of Ziggo Sport. Om Viaplay aantrekkelijker te maken en een breder publiek te bereiken, is het belangrijk dat de streamingdienst investeert in andere populaire sportcontent.

Hierbij kunnen vechtsportorganisaties zoals Enfusion en KSW MMA die nu al te zien zijn een rol spelen. Door naast evenementen meer content van deze organisaties toe te voegen aan het live sportaanbod, kan Viaplay het interessegebied verbreden en mogelijk nieuwe abonnees aantrekken. Het is essentieel voor Viaplay om te blijven investeren in diverse sporten en evenementen om het succes van Max Verstappen aan te vullen en zo de toekomstige stabiliteit van de dienst te waarborgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws