Nieuws

Kickbokser Tyrone Spong deelt klap uit die niemand zag aankomen

Tyrone Spong deelt een klap uit die niemand zag aankomen. Dit zijn de meest bizarre 30 seconden in GLORY Kickboxing.

Soms gebeurt er in de ring iets wat je van tevoren nooit had kunnen voorspellen. Tyrone Spong was zo’n moment aan het creëren. Hij stond tegenover Michael Duut tijdens Glory 9: New York – 95 kg Slam Toernooi 2013 in de strijd om een plek in de halve finale.

Het begon nog rustig, maar ineens explodeerde het gevecht. Spong haalde uit met een gigantische rechterhand die Duut zo hard raakte, dat hij meteen wankelde. "Je kon zien aan zijn ogen dat het niet goed zat", zegt een fan die van de wedstrijd genoot.

Michael Duut heeft geen idee wat hem overkomt

Duut probeerde nog dapper op zijn benen te blijven, maar Tyrone Spong gaf hem geen seconde rust. Met een paar rake stoten viel Duut uiteindelijk op de mat, compleet verslagen. Het was duidelijk: hij kwam niet meer overeind.

Die laatste klap van Spong sloeg hem neer alsof hij een lading bakstenen op hem liet vallen.

Het publiek gaat uit z’n dak na de knaller van een knock-out

En toen, net toen je dacht dat het voorbij was, ontplofte het publiek. Iedereen sprong op van z'n stoel en begon te juichen. Het gevecht was afgelopen, maar de energie in de zaal bleef hangen.

Dit was zo’n moment dat de fans nooit zouden vergeten – een knock-out die je normaal alleen in films ziet.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws