Kickboksleraar krijgt 4 maanden cel voor misbruik meisje! 'Land uitgezet' Nieuws
Nieuws

Kickboksleraar krijgt 4 maanden cel voor misbruik meisje! 'Land uitgezet'

Kickboksleraar krijgt 4 maanden cel voor misbruik meisje! 'Land uitgezet'

Een kickboksleraar is veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf wegens seksuele intimidatie van een vrouwelijke studente en werd Taiwan uitgezet.

De kickboksleraar, bekend als Ah Hung, werd beschuldigd door een studente die recentelijk naar buiten kwam over het incident. De man zou haar onzedelijk hebben betast en gekust zonder haar toestemming na een les meer dan twee jaar geleden. De studente belde de politie en diende aanklachten in, waarna het proces plaatsvond.

Kickbokstrainer schuldig bevonden aan misbruik van studente

Ah Hung betwistte de beschuldigingen door te beweren dat het incident lang geleden was gebeurd en dat hij het was vergeten. Hij ontkende ook dat er ooit individuele interacties met studenten plaatsvonden na de lessen, zo meld Taiwan News gisteren.

De rechter baseerde de veroordeling op de consistente verklaringen van het slachtoffer en andere getuigenissen, waaruit bleek dat Ah Hung wel degelijk in staat was om Mandarijn te spreken. De coach werd schuldig bevonden en kreeg de optie om de gevangenisstraf om te zetten in een boete, gevolgd door uitzetting uit Taiwan.

Het slachtoffer benadrukte dat het gedrag van de coach onacceptabel was en dat niemand dergelijke intimidatie zou moeten ondergaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws